Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky speciální ketonové diety KetoFit

9.06. - 15.06. 2014 | Aktuální soutěže
Ketonová dieta









Chcete jíst zdravě a nemáte čas hledat recepty? Vyzkoušejte pokrmy speciální ketonové diety, kterou vyvinuli odborníci na výživu pro české ženy ze společnosti KetoFit. Nemusíte počítat kalorie, nakupovat suroviny ani složitě vařit. Na týden, dva, či tři si můžete objednat balíčky jídel ketonové diety, které obsahují zvýšené množství bílkovin, dostatek vitamínů, minerálů i vlákniny a příchutě jsou přizpůsobeny oblíbenosti u českých žen! KetoFit svým složením chrání krásný vzhled a kvalitu pokožky, vlasů i nehtů. Znamená jistotu, že hubnete na plný výkon a přitom udržuje vaši imunitu, která by mohla být neodbornou dietou narušena.

Dietní a přitom chutná omeleta KetoFit

Začněte svůj den s chutnou pórkovo-sýrovou omeletou KetoFit. Příprava je snadná a rychlá, zvládnete to doma, v práci i na cestách. Rozehřejete pánev, v  KetoFit shakeru protřepejte 160 ml polotučného mléka s obsahem sáčku ketonové diety. Pánev omastíte lžičkou slunečnicového oleje, těsto vylijete na pánev a na mírném plamenu připravujete 3 až 5 minut. Na závěr 1 minutu zprudka. Omeletu přehnete napůl mokrou stranou dovnitř, horní strana by měla zůstat vlahá. Ketonová dieta k dostání na KetoFit.cz za 49 Kč.

Koktejl KetoFit nebo oběd?ketonová dieta

Sladké koktejly KetoFit, u nichž si můžete vybírat z 27 dietních ochucovadel. KetoFit je ketonová dieta, která se vám nepřejí. Koupíte si jeden koktejl, který může ráno chutnat podmáslím, v poledne mandlově a večer třeba švestkově podle toho jaké z dietních ochucovadel použijete. Ketonová dieta KetoFit plnohodnotně nahradí jedno hlavní jídlo. Příprava je jednoduchá: do shakeru či misky nalijete 100 ml vody, přidáte půl tablety požadované příchutě. Až se rozpustí, přidáte 240 ml vlažného polotučného mléka a 30 g prášku. Obsah protřepejte nebo promíchejte a počkejte 10 minut, než se do něj pustíte. K dostání na KetoFit.cz od 36 Kč/porce.

Žampionová polévka KetoFit jako od babičky

Žampionová polévka KetoFit je jako od babičky, nechybí v ní pravé ingredience, kousky hub a samozřejmě potřebné vitamíny a minerály. Obsah sáčku vysypte do misky či hlubokého talíře a zalijte 200 ml horkého polotučného mléka. Krátce promíchejte a nechte minimálně 3 minuty odstát a vychladnout. K dostání na KetoFit.cz za 49 Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky speciální ketonová dieta KetoFit probíhá od pondělí 9. června 2014 do neděle 15. června 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají zkušební balíček speciální ketonové diety KetoFit.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. června 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. července 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách ketonové dieta KetoFit
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !