Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky švýcarské vlasové kosmetiky Revalid

25.05. - 31.05. 2015 | Aktuální soutěže
Revalid - péče o vlasy












V letním období trávíme venku více času. Pobyt na čerstvém vzduchu sice svědčí našemu tělu i duchu, ale co se týče vlasů, je to paradoxně naopak. Pod náporem slunce, chloru, případně mořské soli, vlasy doslova trpí. Vyžadují proto zvýšenou speciální péči. Chraňte své vlasy před poškozením a dopřejte jim kvalitní péči s Revalidem.

Švýcarskou vlasovou kosmetiku Revalid můžete zakoupit ve Vaší lékárně a k dostání jsou mimo vlasového tonika, šampón, šampón proti lupům, kondicionér a nutri repair treatment. Jednotlivé přípravky jsou různě kombinovatelné, dají se ale užívat i samostatně. Revalid

Pro posílení a znovuoživení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampón a kondicionér Revalid s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku.

Kromě kosmetické řady je možno užívat tříměsíční léčebnou kúru Revalid ve formě želatinových tobolek, které nejen podporují růst a obnovu vlasů, ale zároveň příznivě působí na kvalitu slabých a lámavých nehtů. Tento volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270kapsl. balení v ceně od 195 Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o balíčky švýcarské vlasové kosmetiky Revalid probíhá od pondělí 25. května 2015 do neděle 31. května.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček obsahující šampón a kondicionér Revalid.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Revalid nebo na Facebooku Revalid
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !