Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky vlasové kosmetiky Brazil Keratin

19.01. - 25.01. 2015 | Aktuální soutěže
S Novým rokem přichází vlasový specialista www.brazilkeratin.cz na trh s novými přípravky z přírodní medicíny. Pojďte se s novinkami seznámit…

Bylinu Eclipta Alba ukrývá Ayurvedic Eclipta Alba balm – kondicionér. V Ajurvédské medicíně je tato bylina nazývaná jako vládkyně vlasů. Díky jejím účinkům vlasy omládnou a šedinám navrací původní barvu. Zároveň bezpečnou přírodní léčbou zpomaluje vypadávání vlasů a urychluje jejich růst. Balzám Eclipta Alba s vysokou úrovní přírodních látek jemně pečuje o vaše vlasy a zklidňuje pokožku hlavy. Jistě také oceníte, že kondicionér je vyroben v BIO formulaci, neobsahuje silikony, etoxyláty ani parabeny.

Ayurvedic Eclipta Alba šampon opět nabízí „zázračné“ účinky byliny Eclipta Alba. Obsahuje vysoký obsah přírodních látek pečující velmi šetrně o všechny druhy vlasů. Přitom také zklidňuje vlasovou pokožku hlavy. Tento výrobek neobsahuje sulfáty, parabeny, pesticidy a jiné zatěžující látky.

Brazil KeratinBylina Eclipta Alba i v Lotion Eclipta Alba – sprej účinkuje opět na vlasový folikul, stimuluje růstovou fázi a podporuje výživu vlasového folikulu. Stačí sprej v potřebném množství nastříkat na vlasy a důkladně vmasírovat nejen do kštice, ale i do vlasové pokožky. Neoplachuje se. S tímto přírodním produktem bez parfemace si můžete udělat i zábal na suché vlasy. Stačí přípravek nastříkat a důkladně vmasírovat do vlasů a pokožky. Pod igelitovým sáčkem nechat působit 30 minut a nakonec umýt šamponem Eclipta Alba.
Všechny tyto vlasové přípravky s bylinou Eclipta Alba můžete užívat pravidelně.

Neváhejte a udělejte radost své kštici!


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky vlasové kosmetiky Brazil Keratin probíhá od pondělí 19. ledna 2015 do neděle 25. ledna 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček nové vlasové kosmetiky Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. ledna 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. února 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách vlasové kosmetiky Brazil Keratin
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !