Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové poukazy do pražského Divadla v Rytířské

8.02. - 14.02. 2016 | Aktuální soutěže
Divadlo v Rytířské














Divadlo v Rytířské se nachází v budově, jejíž historie sahá až do 17. století, kdy ji navrhli slavní barokní stavitelé Giovanni Domenico Orsi de Orsini a Anselmo Martino Lurago jako Klášter obutých karmelitánů u sv. Havla. Dnešní divadelní sál tehdy sloužil jako jídelna - refektář. A právě v něm se dochovaly raně barokní klenby. V samotném sále se nachází původní štuková výzdoba a nástropní malby s biblickými náměty vztahujícími se k původnímu účelu - Poslední večeře, Sen Jakubův a Kristus v Emauzích z let 1730 - 1740.

KONDOMEDIE - Česká premiéra 5. března 2016

autor: Francis Veber
Hrají: Jaromír Nosek, Jan Vlasák, Miroslav Etzler, Máša Málková, Petr Motloch, Martin Kraus

François Pignon, plachý a nevýrazný účetní v továrně na prezervativy, je jednoduše smolař: manželka se s ním rozvedla, jeho čtrnáctiletý syn s ním nemluví a ke všemu ho ještě chtějí vyhodit z práce. Snad by i spáchal sebevraždu, kdyby ho včas nezadržel jeho nový soused, bývalý podnikový psycholog. Ten mu poradí senzační trik, jak si své místo udržet. Žádná solidní firma si přece nedovolí dát padáka zaměstnanci s homosexuální orientací, neboť by mohla být nařčena z nekorektnosti. Že Pignon není gay? Nevadí! Dokonce ani nemusí měnit své chování. Pokud se podaří takovou „kachnu“ mezi zaměstnanci dostatečně rozkřiknout, začnou se jinak chovat oni sami. A z šedé úřednické myši se v tu ránu stane obletovaný a pro firmu nepostradatelný člověk...
Divadlo v Rytířské

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové poukazy do pražského Divadla v Rytířské probíhá od pondělí 8. února 2016 do neděle 14. února 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají 2 dárkové poukazy do pražského Divadla v Rytířské, na představení dle vlastního výběru.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. února 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 1. března 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Divadla v Rytířské
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !