Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové sady Aloe vera pro pružnější pleť a zdravější vzhled

15.04. - 21.04. 2019 | Aktuální soutěže
kosmetika Regina


















DENNÍ KRÉM S ALOE VERA

Lehký , velmi dobře vstřebatelný krém s vyváženou kombinací ingrediencí pro každodenní péči o pleť. Krém je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro všechny typy pleťi. Aktivní složky krému panthenol, Aloe vera, karité, vitamín E a mandlový olej zvyšují přirozenou ochranu pleti před škodlivými účinky vnějšího prostředí. Při každodenním používání získává pleť pružnější a zdravější vzhled. Vyvážený komplex účinných látek: panthenol, Aloe vera, karité, mandlový olej, vit.E, UV filtry.


MICELÁRNÍ VODA S ALOE VERA

Micelární voda je velmi šetrný přípravek určený k čištění, tonizaci a osvěžení unavené pokožky. Je vhodná pro všechny typy pleti, z níž odstraňuje make up, nečistoty a odumřelé buňky. Přípravek obsahuje bylinné extrakty z Aloe vera, zeleného čaje a heřmánku, které mohou způsobit usazeniny a nejsou na závadu výrobku. Jsou to drobné částice z přidaných bylinných extraktů. Po aplikaci zůstane pleť dokonale čistá, svěží a rozjasněná.

KRÉM NA RUCE

Speciální krém určený ke každodenní péči o suchou pokožku rukou. Krém dokonale promašťuje, regeneruje, zklidňuje a zjemňuje. Použití: Jemně vtírejte do pokožky potřebné množství krému a nechte volně působit. Krém používejte večer, případně v průběhu dne po umytí rukou.
kosmetika Aloe vera od Reginy

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové sady Aloe vera od Reginy probíhá od pondělí 15. dubna do neděle 21. dubna 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají dárkovou sada Aloe vera pro pružnější pleť a zdravější vzhled.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. května 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách kosmetiky Regina
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka