Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dárkové sady Brazil Keratin BIO Volume

30.11. - 6.12. 2015 | Aktuální soutěže
Brazil Keratin















Před lety byly BIO potraviny a jejich nakupování velký BOOM. Dnes jsou běžně součástí našich jídelníčků a nikdo se nad nimi už ani nepozastaví. Novinka se zkrátka stala součástí našeho běžného života. BIO potraviny a produkty jsou vypěstované a vyráběné podle zásad organického zemědělství.


Trend BIO se dostal i mezi kosmetické produkty. Výrobci kosmetiky se rozhodli BIO produkty zařadit do svého sortimentu, protože neobsahují ropné deriváty, pesticidy, etoxyláty, parabeny ani silikony. Možná si některé z vás i tak pokládají otázku, proč používat BIO přípravky. Vždyť je přeci nekonzumujeme! I když to je někdy na „zváženou“, protože přírodní vůně jsou někdy opravdu k „sežrání“.

Někteří odpůrci tvrdí, že BIO přípravky nefungují. Ale jedná se o marketingový či reklamní tah společnosti. Může být pravdou, že některé BIO přípravky fungují pomaleji, ale ve výsledku jsou mnohem účinnější. Navíc uděláte službu nejen své pleti, vlasům, nehtům, ale prospějete i životnímu prostředí.

I vlasový specialista www.brazilkeratin.cz vsází na BIO. Svým zákazníkům nabízí vlasovou řadu BIO VOLUME. Ta je určena pro všechny vlasy poškozené barvením či melírováním. Doporučuje se především k péči o jemné vlasy. Šampon s keratinovým regeneračním systémem zajistí vlasům dlouhotrvající sílu a objem. Vlasy jsou po opakovaném použití silnější, objemnější a na první pohled zdravější. Keratinový vlasový kondicionér s excelentním regeneračním systémem usnadňuje rozčesávání vlasů. Jemným vlasům zajišťuje větší objem. Zároveň důkladně hydratuje, vyživuje a regeneruje. V sadě samozřejmě nesmí chybět ani serum BIO VOLUME. Unikátní a nejúčinnější prostředek špičkové regenerace pro zpevnění vlasů, chránící před destruktivním vlivem volných kyslíkových radikálů přísadou extraktu z hroznových jader. Všechny přípravky jsou vyrobené v BIO formulaci, neobsahují silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Proto jsou šetrné k vám i k přírodě.
 

Neváhejte a udělejte si radost na www.brazilkeratin.cz !


Brazil Keratin Bio Volume
Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové sady Brazil Keratin BIO Volume probíhá od pondělí 30. listopadu do neděle 6. prosince 2015. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají dárkový set Brazil Keratin BIO Volume.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 23. prosince 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Nápovědu hledejte na stránkách www.brazilkeratin.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !