Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2024
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o deskové hry a vstupenky na výstavu HRY a HLAVOLAMY

5.09. - 11.09. 2016 | Aktuální soutěže

výstava Hry a Hlavolamy










V termínu 21. - 24. září 2016 proběhne na Novoměstské radnici v Praze 2 již 22. herní výstava HRY A HLAVOLAMY. Návštěvníci z řad dětí i dospělých se mohou těšit především na stovky deskových a společenských her a výstavu mechanických hlavolamů. Připravena je i řada doprovodných programů, například přednášky a workshopy pro školy, dětské skupiny i veřejnost, turnaje a soutěže nebo hraní s tzv. chytrými stavebnicemi.

22. herní výstava HRY a HLAVOLAMY v Praze

Čtyři dny plné zábavy pro děti i dospělé

výstava Hry a Hlavolamy

Pravidla soutěže:
Soutěž o deskové hry a vstupenky na výstavu HRY A HLAVOLAMY probíhá od pondělí 5. září do neděle 11. září 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rodinnou vstupenku na výstavu HRY A HLAVOLAMY a deskovou hru.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. září. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách výstavy HRY A HLAVOLAMY
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !