Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o deskové hry a vystupenky na výstavu Hry a hlavolamy

31.08. - 6.09. 2015 | Aktuální soutěže
výstava HRY A HLAVOLAMY












Čtyři dny plné zábavy

pro děti i dospělé


V termínu 10. - 13. září 2015 proběhne na Novoměstské radnici v Praze 2 již 21. herní výstava HRY A HLAVOLAMY. Návštěvníci z řad dětí i dospělých se mohou těšit především na stovky deskových a společenských her a výstavu mechanických hlavolamů. Připravena je i řada doprovodných programů, například přednášky a workshopy pro školy a dětské skupiny, turnaje a soutěže nebo ukázky hlavolamů od zahraničních sběratelů.

Výstava je určena dětem i dospělým, kteří si rádi hrají a dají při tom přednost „deskovkám“ před tablety a počítači. "Tradičně nejoblíbenější je na celé výstavě velká herna deskových her, kam můžete přijít ráno a hrát si třeba celý den v kuse. Po loňském úspěchu prodlužujeme opět páteční hernu až do 22 hodin," láká na výstavu její ředitel Pavel Hofrichter.

výstava HRY A HLAVOLAMYV prostorné herně v historických prostorách Novoměstské radnice se během čtyř dnů, kdy výstava probíhá, představí kolem stovky nových, ale i léty prověřených deskových a společenských her. Pravidla her návštěvníkům ochotně vysvětlí herní instruktoři, kteří poradí i s výběrem hry. „Existují různé hry - rychlé postřehové, strategické, zábavné párty hry nebo logické hry. Každá je určena pro jinou věkovou kategorii, hry mají své obtížnosti, jsou vhodné pro jiné příležitosti. Chceme, aby si návštěvníci výstavy mohli všechny hry vyzkoušet a zjistit, která je pro ně ta pravá. Vybranou hru nebo hlavolam si potom mohou koupit či přát pod stromeček,“ přibližuje jedinečnost výstavy její produkční Aleš Kužílek. Na výstavě bude možné si hry i hlavolamy koupit za výhodné ceny a v předstihu tak zajistit třeba vánoční dárky.

Pravidla soutěže:
Soutěž o deskové hry od výstavy HRY A HLAVOLAMY probíhá od pondělí 31. srpna 2015 do neděle 6. září 2015.     Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají deskovou hru nebo hlavolam a rodinnou vstupenku na výstavu HRY A HLAVOLAMY.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. září 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách výstavy HRY A HLAVOLAMY
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !