Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o detoxikační koupele RosenSpa od společnosti RosenPharma

29.07. - 4.08. 2013 | Aktuální soutěže
Detoxikaci i odkyselování organizmu bychom si měly dopřávat pravidelně. Zlepšíme tím nejen svůj zdravotní stav, ale zároveň se budeme cítit psychicky víc v pohodě. A to se, jak známo, odrazí na našem celkovém vzhledu.

Naše tělo nutně potřebuje udržovat v těle správný poměr kyselých a zásaditých látek, tzv. acidobazickou rovnováhu. Převážně kyselinotvorná strava (cukr, maso, alkohol, pečivo z bílé mouky) ho nutí spotřebovávat potřebné zásadotvorné minerály ze svých vlastních rezerv, tedy z tkání: kostí, zubů nebo cév. To však může vést k velice vážnému poškození orgánů. Proto je nutné zařadit do svého jídelníčku dostatek zeleniny, ovoce a celozrnné pečivo.

A jednou za čas si dopřát detoxikaci, tedy proces, kdy své tělo zbavíme toxinů. Toxiny jsou jedy, které se v našem těle hromadí a dokážou vyvolat různá akutní i chronická onemocnění. Vznikají například z nevhodně kombinované potravy nebo z nedostatečně strávené potravy, k jejich tvorbě přispívá i stres, vztek, nervozita či úzkost.
Tělo plné toxinů mohou sužovat vysoké triglyceridy, dna, zvýšené množství bílých krvinek, močovina v krvi, žlučníkové kameny, arteroskleróza a další nepříjemné obtíže, třeba bakteriální infekce a záněty, které náš organizmus zbytečně vyčerpávají.

odkyselení i detoxikace s Rosen SpaOdkyselení i detoxikace těla jsou procedury poměrně snadné a také příjemné. Stačí nenásilně upravit jídelníček, dbát o dostatečný přísun zásadotvorných látek a jednou za čas si dopřát jednodenní detoxikační režim, při kterém se tělo nemusí soustředit na trávení a svou energii může věnovat právě pročištění.

Česká farmaceutická společnost RosenPharma má ve svém portfoliu velice účinné pomocníky pro odkyselení a detoxikaci organizmu:
Domácí lázeňská péče Rosen Spa 5+1 - léčivá koupel těží z úžasných účinků hnědé rašeliny umožňuje dopřát si lázeňskou péči v pohodlí domova. Má příznivý vliv na pokožku, pomáhá při onemocnění pohybového aparátu, nervové soustavy, při rekonvalescenci, dokáže mírnit stres i úzkosti a je skvělým pomocníkem právě při odkyselení a detoxikaci.

Odkyselující nápoj Alkarosen - pečlivě volená směs minerálů a odkyselujících látek pomůže každému dostat se mnohem snadněji zpět do formy. Jako jediný na našem trhu se vyrábí ve formě rozpustných tablet, což výrazně usnadňuje vstřebávání účinných látek.

Multivitamin s minerály - vyvážená kombinace 13 důležitých vitaminů a 9 nezbytných minerálů v potřebných dávkách napomůže detoxikaci a organizmu umožní rychleji docílit acidobazické rovnováhy.
Aby i vám šlo odkyselování a detoxikace lépe, nabízí v soutěži třem z vás
Česká farmaceutická společnost RosenPharma detoxikační koupel Rosen Spa 5+1.
Pro ty kdo nebudou mít štěstí v soutěži nabízíme možnost objednat detoxikační balíček ZDE

Pravidla soutěže:
Soutěž o detoxikační koupele RosenSpa od společnosti RosenPharma probíhá od pondělí 29. července do neděle 4. srpna 2013

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají detoxikační koupele RosenSpa od společnosti RosenPharma.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. srpna 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. září 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na webových stránkách RosenPharma.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !