Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dojemný román Vlak naděje

2.02. - 8.02. 2015 | Aktuální soutěže

Vlak naděje

Christina Baker Klineová


Málokdy se objeví tak dojemný a historicky věrný román, v němž každé slovo drásá duši, jako je Vlak naděje od Christiny Baker Klineové. Autorka se ve svém románu vrací k jedné zapomenuté kapitole amerických dějin, k neblaze proslulým vlakům, které jako obrovský společenský experiment, převážely sirotky do nových domovů. Krásný, hluboký a zároveň velmi smutný příběh dvou žen, jež dělí více než 70 let, vychází ze skutečných událostí.

„Román Vlak naděje přináší poutavý příběh dvou zdánlivě velmi odlišných žen, které postupem času nacházejí ve svých životních osudech mnoho paralel. Z jejich netradičního přátelství vyrůstá příběh o bolesti a životních situacích, na něž člověk mnohdy není připraven, ale musí se s nimi vypořádat,“ říká překladatelka Kateřina Kovářová.

Vlak nadějePravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Vlak naděje, který okouzlil celý svět, probíhá od pondělí 2. února 2015 do neděle 8. února 2015.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají nový dojemný román Vlak naděje od nakladatelství PLUS, který okouzlil celý svět.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9.února 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 5. března 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu hledejte na stránkách nakladatelství Albatros Media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !