Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o dvoudenní kurz pořádaný po celé České republice Ateliérem Mozaika

15.12. - 21.12. 2014 | Aktuální soutěže
Ateliér Mozaika











Věříte, že kreslit se dá naučit za víkend? A že jediné, co k tomu potřebujete, je vlastní mozek?


Atelier MozaikaPo dvoudenním kurzu zjistíte, že přestože jste si mysleli, že vám naprosto chybí nadání a talent, budete schopni nádherně kreslit.

Popularita kurzů kreslení pravou mozkovou hemisférou nepochybně souvisí s rostoucím obecným povědomím o tom, že lidský mozek má obrovský nevyužitý potenciál. Naprostá většina lidí se v našich kulturních podmínkách celý život vzdělává výhradně skrze jazyk, a tedy zaměstnává převážně levou mozkovou hemisféru. Není potom divu, že naše pravá mozková hemisféra je poněkud „zaostalá“.A přitom právě v pravé polovině mozku je centrum naší tvořivosti, kterou potřebujeme využít vždy, když je třeba řešit problém.

Tvořit znamená použít to, co znám a umím, v nových souvislostech, kombinovat, najít originální řešení. K tomu je potřeba dokázat věci i situace vidět z různých úhlů. Pravá mozková hemisféra je naším vzdělávacím systémem zanedbávána, protože „nemluví“ a „nepočítá“. Jisté je, že probuzení pravé hemisféry (například kreslením) může významně rozvinout vaše schopnosti, které využijete v mnoha dalších oblastech.
Ateliér Mozaika
Pravidla soutěže:
Soutěž o dvoudenní kurz kreslení v Ateliéru Mozaika probíhá od pondělí 15. prosince 2014 do neděle 21. prosince 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dvoudenní kurz kreslení v Ateliéru Mozaika, termín a místo dle výběru.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Po ukončení soutěže bude výherce kontaktován a vybere si město a termín, kdy se kurzu zúčastní.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Ateliéru Mozaika
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !