8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o evropský bestseller Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

17.09. - 23.09. 2012 | Aktuální soutěže
Bývalý švédský novinář a televizní producent Jonas Jonasson ve své románové prvotině Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, vypráví o jednom veselém útěku a také o šíleném životním příběhu svéhlavého muže, který se sice nikdy nezajímal o politiku, ale přesto byl vždy nějak zapleten do velkých historických událostí 20. století. Záhy po svém vydání na podzim 2009 se Stoletý stařík stal bestsellerem.
Díky mladoboleslavskému nakladatelství Panteon se brzy dostane také k českým čtenářům. Na pultech knihkupců se objeví 20. září, v překladu jednoho z nejlepších tuzemských skandinavistů Zbyňka Černíka. Současně s vydáním tištěné knihy se připravuje i vydání audioknihy.

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizelInternetové knihkupectví WWW.KNIHCENTRUM.CZ nabízí knihu v předprodeji o 100 Kč levněji, než je běžná cena.

Nápovědu k soutěžní otázce včetně videoukázky a textové ukázky z knihy hledejte v naši rubrice SPOLEČNOST - knižní tipy.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel probíhá od pondělí 17. září do neděle 23. září 2012.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás získá knižní novinku Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, které do soutěže věnovalo internetové knihkupectví KNIHCENTRUM.CZ


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. září 2012  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 23. října 2012 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !