Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o exkluzivní vánoční sady kosmetiky SynCare

11.12. - 17.12. 2017 | Aktuální soutěže
Kvalitu pleti ovlivňuje genetický základ, složení stravy i celkové zdraví organismu stejně jako každodenní péče, kterou jí věnujeme. Celou řadu nedokonalostí i problémů pokožky dnes dokáže  korigovat  speciální kosmetická péče a vhodné  přípravky. Dermo kosmetické přípravky SynCare dnes řeší nejen stárnutí pleti, ale  dokáží také efektivně zmírnit hraniční problémy pleti.

Značka SynCare využívá výsledků posledních dermatologických  výzkumů, které uvádí do praxe s ohledem na krásu a zdraví pokožky.
Přípravky SynCare obsahují přírodní látky jako je skvalan, rostlinné kmenové buňky, vitamíny, enzymy, retinol nebo kyselinu hyaluronovou (HA) i celou řadu dalších látek, které podporují účinky v péči o pleť.

Kyselina hyaluronová ( HA) je organická látka, která zajišťuje intenzivní hydrataci pokožky a  minimalizuje negativní působení volných radikálů. Její extrémně vysoké schopnosti vázat na sebe vodu využívá SynCare při výrobě přípravků, určených pro péči o pokožku obličeje i těla.

Exkluzivní vánoční sada SynCare


Exkluzivní vánoční sada SynCare přípravků s kyselinou hyaluronovou. Dárková krabička podtrhuje výjimečnost sady a dodává jí jedinečnost. Sada obsahuje: Denní krém 100% kyselina hyaluronová, Noční krém 100% kyselina hyaluronová, Micelární čisticí voda s kyselinou hyaluronovou + dárek vánoční ozdoba.


Vánoční sada SynCare


Pravidla soutěže:

Soutěž o exkluzivní vánoční sady SynCare probíhá od pondělí 11. prosince do neděle 17. prosince 2017. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají exkluzivní vánoční sadu SynCare přípravků s kyselinou hyaluronovou:

Denní krém 100% kyselina hyaluronová
Noční krém 100% kyselina hyaluronová
Micelární čisticí voda s kyselinou hyaluronovou
+ vánoční ozdoba


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 12. ledna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice