Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion proti vráskám

28.07. - 3.08. 2014 | Aktuální soutěže

Fytofontana Stem Cells

Dalších deset exkluzivních produktů v podobně emulzí, sér či jiných pěstících přípravků najdete v rozšířené produktové řadě Fytofontana Stem Cells.

Předností této revoluční kosmetiky je schopnost aktivace pleti vlastních kmenových buněk pro obnovu pleti. Právě ztráta aktivity kmenových buněk, která se s věkem zvyšuje, má neblahý vliv na obnovu kůže a je tedy potřeba zachovávat jejich životaschopnost a účinnost. Fytofontana Stem Cells je unikátní kombinací peptidů a TrioStem3 Complexu obsahující aktivátor humánních kmenových buněk, kmenové buňky pomerančovníku hořkého a kmenové buňky švýcarského jablka. Ty zaručí aktivaci vašich vlastních kmenových buněk napomáhající obnově pleti. Pokožka tak přijímá jasnou genetickou informaci k nastartování účinnosti vlastních buněk.

Výrobky Fytofontana Stem Cells najdete v luxusním zlatém balení ve vybraných lékárnách či na internetu a i přes svou komplexnost a účinnost jsou k dostání za velmi příznivou cenu. Díky své unikátnosti se řadí k nejvyšší kategorii kosmetických přípravků v péči o pleť vůbec.

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion SPF 25Novinka - Protivrásková péče

Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion SPF 25 - emulze s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám s ochranným faktorem. Cíleně působí na mimické vrásky a UV faktor chrání pokožku před škodlivými vlivy UV záření. Kromě peptidů proti mimickým vráskám a TrioStem3 komplexu obsahuje peptidy k doplnění a ochraně kolagenu, kyselinu hyaluronovou a látku DMAE zabraňující tvorbě pigmentu stařeckých skvrn. Aplikace ráno po vyčištění pleti v kombinaci Fytofontana Stem Cells Botu Serum večer, přípravkem bohatým na účinné látky proti mimickým vráskám, především v oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočím a v okolí úst.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion proti mimickým vráskám probíhá od pondělí 28. července do neděle 3. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají novinku Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion proti mimickým vráskám.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 28. srpna 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách kosmetiky Fytofontana Stem Cells
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !