Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem a foukací fixy

17.10. - 23.10. 2016 | Aktuální soutěže

Jack Hlívák na Imunitu dětí
v období chřipek a nachlazení


Ach ouvej, jen co vaše dítko zasedlo do školních lavic, neuběhl ani týden a už je zase doma s rýmou a nachlazením. Bacily a viry se totiž v dětském kolektivu šíří velmi snadno, a proto je vhodné začít posilovat imunitu svých ratolestí.

Doplňte dětem vitamíny!


Podzim je tady a čerstvé ovoce je stále méně k dispozici. To ovšem neznamená, že bychom se bez vitamínů měli obejít až do příštího léta. Naopak!  Možností, jak doplnit tělu potřebné látky, je spousta.

Jack HlívákDejte dětem to, co jim chutná!


Vsaďte na cucavé tablety Imunit® Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák. V každé tabletě tohoto doplňku stravy naleznete pravý poklad – vitaminy, minerály, beta-glukany z hlívy ústřičné, extrakt rakytníku, jód a selen. Selen a vitaminy B6 a B12 přispívají k přirozené imunitě. V neposlední řadě přípravek obsahuje vitamin D3, který udržuje normální stav kostí.
Jako dárek děti v balení naleznou foukací fixy, díky kterým si mohou sfouknout své vlastní tričko.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák probíhá od pondělí 17. října 2016 do neděle 23. října 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

doplněk stravy

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, mají jedinečnou šanci získat unikátní doplněk stravy Imunit® Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. listopadu 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Jack Hlívák
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice