Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o inovativní novinky Ariel a Lenor

13.04. - 19.04. 2015 | Aktuální soutěže
Ariel a Lenor















Pečujte o své oblečení chytře! Společnost Procter & Gamble (P&G), mezi jejíž značky patří Ariel a Lenor, využívá poznatky kognitivní vědy s cílem pochopit, proč lidé přestávají nosit své do té doby oblíbené oblečení. Ve skutečnosti totiž 80 % času nosíme pouze pětinu věcí z našich šatníků. P&G proto vyvíjí produkty, které pomáhají prodloužit životnost a krásu oblíbeného oblečení.


ArielNový tekutý prášek Ariel spojuje hloubkové čisticí účinky s péčí o krásu tkanin. Je určen pro ty, kdo nechtějí dělat kompromisy mezi odstraněním odolných skvrn a ochranou vláken. Novinka nabízí speciální aplikační uzávěr na ošetření skvrn ještě před praním, takže jeho účinky působí hluboko ve skvrně, a zároveň je šetrný k vláknům tkaniny.

Nový super koncentrovaný Lenor
s technologií FRESHLOCK™ využívá vonné kapsle, které mají nyní zesílenou svrchní vrstvu, takže každá kapsle dokáže v porovnání s předchozím Lenorem uvolnit více silnějšího parfému postupně a zachovat pocit ranní svěžesti oblečení po celý den. Kapsle s vůní se na oděvu uchytí v poslední fázi pracího cyklu a následně se při tření (například při oblékání nebo doteku) narušují a postupně uvolňují parfém.


Lenor


Pravidla soutěže:

Soutěž o inovativní novinky Ariel a Lenor probíhá od pondělí 13. dubna 2015 do neděle 19. dubna 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


4 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíčky nového Arielu (2,6l) a Lenoru (1l).


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. května 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách pracích prášků Ariel

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !