Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Ixoderm - revoluční přípravek pro odstranění klíštěte

21.06. - 27.06. 2010 | Aktuální soutěže
Soutěžte s námi o Ixoderm - revoluční přípravek určený k rychlému zneschopnění, znehybnění, dezinfekci, usmrcení a bezpečnému odstranění přisátého klíštěte.

Klíšťat v přírodě s teplými dny přibývá, stejně jako zaručených rad, jak s nimi co nejlépe „zatočit“ (mimochodem, pravě před tímto způsobem odstranění klíštěte odborníci důrazně varují). Rozměry nepatrný parazit totiž může být zdrojem velkých problémů a právě rychlé odstranění přisátého klíštěte zásadním způsobem minimalizuje negativní dopad na lidské zdraví. Odpověď na věčnou otázku, jak správně odstranit klíště z lidské pokožky, je konečné jasná a jednoduchá - Ixoderm. Výrobek můžete zakoupit v lékárnách nebo na internetu.

Ixoderm na klíšťataJak Ixoderm funguje?

Stačí jen nanést nepatrné množství přípravku z tuby na přisáté klíště tak, aby bylo zcela pokryto. Prvním a zásadním účinkem je okamžitá anesteze (zneschopnění) klíštěte bez vyvolání jakékoliv jeho obranné reakce (především zvýšené slinění či vyzvracení obsahu útrob klíštěte do ranky). Současně dochází k bezprostřední dezinfekci povrchu klíštěte, ranky i jejího okolí, a také k rychlému prostupu zdravotního prostředku do vnitřních částí klíštěte. Ixoderm dokáže narušit a změkčit tzv. cementovou vrstvu, kterou je klíště v rance pevně uchyceno, postupně dojde ke spolehlivému usmrcení klíštěte a jeho zpevnění, takže je možné jej jednoduše a bezpečně odstranit, nejlépe pinzetou, která je součástí balení Ixodermu.
Pak už jen stačí ranku dezinfikovat jednou kapkou Ixodermu na postižené místo. Úplná likvidace klíštěte nastává do 5 minut od první aplikace, což zásadně eliminuje riziko infikování organizmu obávanou lymeskou borreliózu i klíšťovou encefalitidou!
(Ixoderm je vhodný i pro nejmenší děti)


Pravidla soutěže:

Soutěž o Ixoderm na klíšťata probíhá od  pondělí 21. června do neděle 27. června 2010.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Ixoderm získají soutěžící, kteří zodpověděli správně soutěžní otázku a jejichž  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás získá
Ixoderm - revoluční přípravek určený k rychlému zneschopnění, znehybnění, dezinfekci, usmrcení a bezpečnému odstranění přisátého klíštěte.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. června 2010  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky budou výhercům doručeny nejpozději do 20. července  2010 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Užívejte si krásy přírody

bez obav z klíšťat -  s Ixodermem


Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !