Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o jedinečný časopis pro školní a domácí tvoření Tvořivý Amos

24.08. - 30.08. 2015 | Aktuální soutěže
Tvořivý Amos












Tvořivý Amos je časopis

pro kreativní tvorbu


Obsahuje 20 originálních nápadů na výrobu jednoduchých i složitějších výrobků s jejich pracovními postupy. U každého z nápadů naleznete seznam věcí, které budete k výrobě potřebovat, podrobný popis pracovního postupu krok za krokem a spoustu ilustračních fotografií.

Časopis dále obsahuje zajímavé články a reportáže z umělecké oblasti a také něco málo z historie tvoření. A co všechno si podle Tvořivého Amose můžete vyrobit? Od jednoduchých výrobků a dekorací z papíru a lepenky, přes výrobu svíček, figurek a postaviček z nejrůznějších materiálů, až po složitější sádrové či keramické mozaiky.

Tvořivý AmosChcete si vyrobit svůj vlastní ruční papír, zkusit batikování či malovat na hedvábí? Podle našeho návodu to pro Vás jistě nebude žádný problém. Stačí trocha té šikovnosti a fantazie a pod Vašima rukama budou vznikat krásná a originální umělecká dílka použitelná jako bytový doplněk či zajímavé dárečky pro vaše blízké.

Tvořivý Amos je časopis pro celou Vaši rodinu. Děti se z něj mohou naučit rozvíjet své schopnosti, rodiče zase využít některé výrobky pro originální a praktické zkrášlení svého domova.

Pravidla soutěže:
Soutěž o 5. ročníků časopisu Tvořivý Amos probíhá od pondělí 24. srpna do neděle 30. srpna 2015.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají sadu 5. ročníků časopisu Tvořivý Amos v hodnotě 1725,- Kč. Ročníky jsou v krásném laminovaném obalu od roku 2010 po 2014 s více jak 560 postupy na domácí tvoření nejen s dětmi.

Vyhodnocení proběhne dne 31. srpna 2015 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výherci doručena nejpozději do 10. září 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách časopisu Tvořivý Amos
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !