Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Jelení lůj Originál a Jelení lůj zahradní mix

18.08. - 24.08. 2014 | Aktuální soutěže
Jelení lůj Originál

















Léčivou schopnost Jeleního loje znají lidé dlouhá staletí. Mluvil o něm dokonce i antický otec lékařství - Hippokrates. Tradiční český výrobek - Jelení lůj - jsme pak poprvé vyrobili v roce 1962 v Novém městě nad Metují. Za půlstoletí své existence se stal nedílnou součástí kosmetického vybavení nejedné rodiny.

Jelení lůj OriginálJelení lůj zahradní mix

Jelení lůj Originál se šroubovacím vysunováním pomády je designovou i funkční novinkou 2013. Jelení lůj Originál je určen , tak jako ostatní Jelení loje, ke každodenní péči o jemnou pokožku rtů, které regeneruje, zklidňuje a zjemňuje a tím chrání před povětrnostními vlivy.

Jelení lůj zahradní mix

Zahradní mix obsahuje:  Jelení lůj jahoda, Jelení lůj malina, Jelení lůj višeň

Neodolatelné druhy ovocných tónujících pomád na rty. Jelení lůj zahradní mix je určen ke každodenní péči o jemnou pokožku rtů, které regeneruje, zklidňuje a zjemňuje a tím chrání před povětrnostními vlivy.
"Každý den na každou pusu! "


Pravidla soutěže:
Soutěž s Jelení lůj Originál a Jelení lůj zahradní mix probíhá od pondělí 18. srpna do neděle 24. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají balíček: Jelení lůj Originál a Jelení lůj zahradní mix.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách kosmetiky REGINA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !