Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO Piccolo Prada Hearts se srdíčkovým designem

7.02. - 13.02. 2013 | Aktuální soutěže
Rádi si se svojí drahou polovičkou vychutnáte šálek lahodné kávy? Takovou kávu si uděláte s kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO, s nimiž je příprava každé kávy rychlá, čistá a snadná.

V naší valentýnské soutěži můžete vyhrát jeden z posledních kusů kávovaru z limitované edice NESCAFÉ DOLCE GUSTO Piccolo Prada Hearts. Jeho zamilovaný srdíčkový design navrhla slavná španělská návrhářka Agatha Ruiz de la Prada, která je známá svou láskou k barvám a veselým motivům. Kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO jsou kávovary na kapsle, které jako jediné umožňují přípravu jak horkých, tak i studených nápojů.

NESCAFÉ DOLCE GUSTOMůžete vybírat z 27 různých nápojových variant, například černé Espresso nebo Latte Macchiato s krásně našlehanou pěnou či sladkou čokoládu Chococino.
Tlak čerpadla 15 barů, který je srovnatelný s profesionálními espreso přístroji, umožní přípravu kávy na nejvyšší úrovni.

Více informací najdete na http://www.dolcegusto-premium.cz/



Pravidla soutěže:
Soutěž o kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO Piccolo Prada Hearts se srdíčkovým designem probíhá od čtvrtka 7. února do středy 13. února 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají:

1. místo: kávovar NESCAFÉ DOLCE GUSTO Piccolo Prada Hearts

2.-3. místo: mix kapslí do kávovarů NESCAFÉ DOLCE GUSTONESCAFÉ DOLCE GUSTO


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje. Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. února 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 13. března 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !