8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knihy z edice Psychologie pro každého od nakladatelství Grada

13.05. - 19.05. 2013 | Aktuální soutěže

Empatie

Vcítění v každodenním životě
Známá psycholožka českého původu působící dlouhá léta na dětské klinice ve Stuttgartu ukazuje pomocí četných příkladů typických i pro české prostředí, jak v mnoha oblastech našeho každodenního života narážíme na chybějící schopnost empatie. Analyzuje, čím může být vzájemná ohleduplnost posilována, jakým způsobem ji může být u druhých dosaženo.

Proč se mnou nemluvíš?!

Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu? Pokud se ptáte stejně a těžce hledáte řešení tohoto zapeklitého vztahového příkladu, pak je tato kniha určena právě vám. Poskytuje totiž rady, jak žít s tzv. schizoidním, citově uzavřeným partnerem. Autor se věnuje jak odbornému výkladu o schizoidní osobnosti, tak příkladům z praxe a praktickým doporučením. Publikace je psána především s ohledem na ženy-partnerky, ale může sloužit také mužům jako pomůcka k sebereflexi nebo jako poučení o schizoidních ženách.
Psychologie pro každého

Buďte mistry improvizace

Obdivujete pohotové hlášky svých oblíbených filmových hrdinů, ale vám se stává, že vtipná odpověď vás napadne až o pět minut později? Máte za úkol vymyslet několik kreativních řešení, ale nedaří se? Jste fanouškem improvizačních show a chcete si to také vyzkoušet? Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci.

Čtěte také náš článek o knižní novince: Proč se mnou nemluvíš?!

Pravidla soutěže:
Soutěž o knihy z edice Psychologie pro každého od nakladatelství Grada probíhá od pondělí 13. května do neděle 19. května.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá knihy z edice Psychologie pro každého od nakladatelství Grada.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 20. května 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. června 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !