Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinku Tajemství čínského léčitelství

2.05. - 8.05. 2016 | Aktuální soutěže

Jennifer Harper


Jennifer Harper
je úspěšná přírodní léčitelka, která je kvalifikovaná a registrovaná v celé řadě holistických terapií. Tato nadaná léčitelka provozuje vlastní kliniku, kde propaguje léčbu „celého“ člověka tím, že kombinuje různé techniky včetně výživy, západních i čínských bylin, akupresury, reflexologie, esenciálních olejů a léčby květinami. Během její mnohaleté praxe léčila stovky lidí a vedla je k většímu pochopení vlastního těla a zdraví.

Tajemství čínského léčitelstvíTajemství čínského léčitelství


Na rozdíl od západní medicíny preferuje tradiční čínská medicína při léčení člověka celostní nasazení. Autorka představuje tuto metodu a pomáhá čtenáři, aby se naučil porozumět vlastnímu tělu, aby rychleji a lépe rozpoznal symptomy nemoci. Učí přitom ovládání teorie pěti prvků a rovněž umění mírného a přirozeného uzdravování. Přitom sahá jak ke starým metodám – aromaterapii, masáži reflexních zón a akupresuře, tak k meditacím a zásadám správné výživy, aby tělo, duše a duch vytvořily harmonický celek, který nakonec nebude potřebovat lékaře.

Tato novátorská a inspirující kniha kombinuje moudrost tradiční čínské medicíny s jednoduchými, bezpečnými a efektivními přírodními terapiemi, které mohou být použity k sebeléčení.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinku Tajemství čínského léčitelství probíhá od pondělí 2. května 2016 do neděle 8. května 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají knižní novinku Tajemství čínského léčitelství od vydavatelství Moba.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. května a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. května 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách nakladatelství Moba
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !