Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Bambook pro malé čtenáře a Dítě školkou povinné

8.02. - 14.02. 2016 | Aktuální soutěže
Dítě školkou povinné


















Dítě školkou povinné

Humorné příhody očima odvážného otce
M. M. Cabicar

Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky tak, až vám dají pocit, že v tom nejste sami! Rozverné příhody si získaly tisíce příznivců a ti se shodují v jediném: "Při čtení nejezte, ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře."Strašidlář

Strašidlář - Mezi námi ohnivými strašidly

Klimek Hynek, Študlarová Zdeňka

Ohnivým Strašidlářem vás provede Tadeáš z Brna, hasič z časů našich prapředků. A máte se na co těšit – příběhy to budou nejen o ohnivých mužích, ale také o ohněm planoucích psech, koních, kohoutech a dalších strašidelných tvorech, ze kterých šlehají plameny anebo srší jiskry. Mnohé se dozvíte i o plamenných sudech, košťatech, o plápolajícím meči a dalších ohnivých předmětech. Některé příběhy vás trochu vystraší, jiné naopak pobaví, a tak to má být.

Panenka Bára

Rožnovská Lenka

Každá holčička má svou milovanou panenku. Není ale panenka jako panenka. Kouzelnou panenku Báru najdete jenom v téhle půvabně ilustrované knížce. Malá krasotinka schovává v kapsičce svých šatů úžasná kouzla. Krátké příběhy o Báře a její holčičce Terezce jsou psané velkými písmeny a zvou ke čtení především začínající čtenáře.
Knížka, která nadchne každou holčičku, přináší kromě textu podporujícího čtenářské dovednosti také spoustu fantazie.

Kubík ŠikulíkKubík Šikulík

Rožnovská Lenka

Kubík Šikulík je ten nejšikovnější vynálezce, jakého si jen dokážete představit. Seznamte se s jeho neuvěřitelnými nápady! Každý Šikulíkův vynález má svůj vtipně ilustrovaný a tak trochu bláznivý příběh, který přiláká ke čtení nejen začínající čtenáře.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Bambook pro malé čtenáře a Dítě školkou povinné probíhá od pondělí 8. února 2016 do neděle 14. února 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

Panenka Bára


4 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knižních novinek od vydavatelství Grada.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. února 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 8. března 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu  hledejte na stránkách Grada

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !