Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky od nakladatelství Fragment

9.03. - 15.03. 2015 | Aktuální soutěže
Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti



















Obrázkové čtení – Staré řecké báje a pověsti

Stateční hrdinové, mocní bohové a nejznámější příběhy z řecké mytologie v obrázcích, s nadsázkou a humorem!
Řecké báje a pověsti by měl znát každý kluk či holka. V této knize prastará vyprávění ožívají, mění se v zábavné příběhy a děti si je tak snadno zapamatují.
Prométheus, Hérakles, Perseus a Andromeda, Daidalos a Ikaros, Odysseus, O trojském koni  … a mnoho dalších. Detektiv Klubko – Případ černého ducha

Detektiv Klubko – Případ černého ducha

Zapoj se opět s detektivem Klubkem do pátrání. Tentokrát to s ním vypadá bledě, tedy spíš černě!
Černý duch, černá sedma, černočerné Porsche a navíc ztracená pozůstalost lupiče Charlieho nebo otrávené medové perníčky. Zkušený detektiv to ale nevzdává a i když se mu smůla lepí na paty, svým důvtipem a chytrostí překoná všechny překážky a dokáže, že je na něj stále spolehnutí.
Pomocí lupy se i z tebe stane detektiv! Na konci každého příběhu si vyzkoušej, jestli jsi stejně bystrý jako detektiv Klubko!

Cipísek


Cipísek

Pohádkové příběhy o loupežnickém synkovi Rumcajse a Manky - Cipískovi.  Postavy, jejichž příběhy napsal Václav Čtvrtek a ilustroval Radek Pilař, děti dobře znají i z televize. Cipísek se v chytrosti a statečnosti svým rodičům směle vyrovná. Umí přelstít lišku, jelena i největšího medvěda z lesa! Dostane se z každé šlamastyky a vždycky si umí poradit. Také má dobré srdce, a proto svým přátelům - vílám, vodníkovi, ohnivému mužíčkovi a dalším, rád pomáhá. Cipísek uzavírá oblíbenou trilogii Rumcajs - Manka - Cipísek.

Klasické české hry pro kluky a holky

Nevíš přesně, jak se hraje Školka se švihadlem, Polívka se vaří, Krvavý koleno, Přijela babička z Číny nebo Honzo, vstávej?
Tak právě pro tebe je sešit plný návodů na klasické české hry. Svolej kamarády a kamarádky a vyražte do parku nebo na hřiště. K většině her nejsou potřeba žádné pomůcky, u jiných si vystačíte s míčem, švihadlem, skákací gumou, křídou nebo několika kamínky.   Tři… dva… jedna… start! Hra začíná!

Příběhy se šťastným koncem – Osamělý králíček

Příběh se šťastným koncem, který se skutečně stal!knihy nakladatelství Fragment
Malá Sára najde u cesty krabici. Když ji otevře, najde v ní roztomilého králíčka. Chlupáček najde domov v záchranné stanici, ale je posmutnělý. Bude potřeba najít mu kamaráda! V útulku plném zvířátek by to měla být hračka. Podaří se Sáře to, co si usmyslela? Zorganizovat ve škole peněžní sbírku na podporu útulku a přesvědčit rodiče, aby si Muffiho vzali domů?
Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky od nakladatelství Fragment probíhá od pondělí 9. března 2015 do neděle 15. března 2015.       Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


8 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá knižní novinku pro děti od nakladatelství Fragment.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. března a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. dubna 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Fragment
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !