Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Poslední víkend a kuchařku Levně a chutně

18.05. - 24.05. 2015 | Aktuální soutěže
 Poslední víkend















Poslední víkend

Agatha Christie

Na ten zářijový víkend se charismatický londýnský lékař John Christow, utrmácený banálními neduhy svých snobských pacientek i věčnou bezradností uťápnuté manželky Gerdy, opravdu těšil. Vždyť pobyt na venkovském sídle Hollow sliboval kromě příjemné společnosti hostitelů též nádhernou a svěží přírodu. Jenže namísto vytouženého odpočinku na něj na okraji chladného bazénu čekal smrtící výstřel. Doktor Christow zemřel před očima své ženy, držící v ruce revolver, a se slovem „Henrietto“ na rtech. Hercule Poirot, jenž byl na Hollow pozván na oběd a stal se svědkem této podivné scény, ještě netuší, že se bude muset utkat s jedním z nejlepších protivníků, jaké kdy měl. Brzy však vycítí, že v tomto případě je všechno – tak nějak obráceně.


Levně a chutně vaříme s NovouLevně a chutně vaříme s Novou

V ruce držíte kuchařku plnou nejrůznějších sladkých i slaných receptů. Na četná přání diváků a čtenářů v kuchařce naleznete spoustu tipů na menší pokrmy, pochutiny a sladkosti. Recepty jsou řazeny přehledně dle užitých surovin.
VAŘTE S NÁMI LEVNĚ A CHUTNĚ!

Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Na své si přijdou i vyznavači něčeho ostřejšího, připraví si domácí irský likér nebo vaječný koňak. Z originálních receptů si vybere prostě každý.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o  knižní novinky Poslední víkend a kuchařku Levně a chutně vaříme s Novou probíhá od pondělí 18. května 2015 do neděle 24. května 2015. 
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají knižní novinky Poslední víkend a kuchařku Levně a chutně vaříme s Novou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. května 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách internetového knihkupectví Bux.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle