8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky Šijeme ze zbytků látek a 3D omalovánky

5.10. - 11.10. 2015 | Aktuální soutěže
Šijeme ze zbytků látek




















Šijeme ze zbytků látek:

Jednoduché návody na praktické využití odstřižků

Užitečné a krásné doplňky pro vás i vaše blízké, ušité snadno, rychle a levně.
Hromadí se vám doma zbytky látek, které nejsou dost velké na to, aby se z nich dalo něco kloudného ušít, a zároveň je vám líto je vyhodit? Kniha od zkušené švadlenky Debbie Shore vám předvede, jak se i takové odstřižky dají přeměnit v překrásné a užitečné doplňky.

Díky přehledným návodům si krok za krokem vytvoříte praktickou zástěrku s kapsami, obal na knihu, kterým můžete spolu s knihou obdarovat své nejbližší, hřejivé domácí papučky, elegantní nákupní tašku, roztomilou slepičku jako zarážku do dveří a spoustu dalších maličkostí pro radost.

3D omalovánky: Zvířata3D omalovánky: Zvířata

Relaxace a inspirace pro děti i dospělé jednoduše díky pastelkám.
Omalovánky baví všechny. Kromě toho, že s nimi můžeme strávit příjemné společné chvilky a zabavit jimi naše neposedné ratolesti, nabízejí nám i zajímavý způsob výtvarného vyjádření, relaxace a odpočinku. Pomohou utřídit si cit pro barvy, méně zkušeným zpevnit zápěstí a získat jistotu při kreslení i malování.

3D omalovánky nabízejí navíc novou dimenzi vybarvování. Naučíte se jednoduše vytvářet propracované 3D kresby a s pomocí speciálních 3D brýlí budete sledovat, jak vystupují z knihy. Ručně kreslené vzory umělkyně Hannah Davies vás díky své propracovanosti a rozmanitosti nepřestanou bavit. V knize se můžete těšit na barevné papoušky, roztodivný hmyz, rozmanité vodní živočichy a spoustu dalších exotických zvířat. Navíc obsahuje předtištěné stránky, které vám pomohou plně rozvinout vlastní kresbu.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Šijeme ze zbytků látek a 3D omalovánky od nakladatelství Zoner Press probíhá od pondělí 5. října 2015 do neděle 11. října 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají knižní novinky Šijeme ze zbytků látek a 3D omalovánky od nakladatelství Zoner Press.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 12. října 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. listopadu 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách nakladatelství Zoner Press
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !