Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinky vydavatelství Albatros media

29.08. - 4.09. 2016 | Aktuální soutěže
Útěk ze Sevení Koreje




















Útěk ze Severní Koreje


Dva muži. Krutý, nelítostný diktátor deroucí se k moci, a mladý, odvážný pilot šokovaný ze směřování své země. Píše se rok 1953. Právě skončila korejská válka. Pilot No Kum-sok provedl riskantní kousek, který šokoval celý svět… Sledujte strhující příběh o vzestupu Kim Ir-sena k moci a mladého severokorejského stíhače, který se odvážil postavit se mu na odpor. Hunter Killers


Hunter Killers


Rok 1965, Vietnam, vrcholící Studená válka. Sověti vyvinuli unikátní protiletadlový systém, proti kterému Američané byli naprosto bezradní. Jak moc smrtící bude další útok?
Pentagon věděl, že na nebezpečnou hrozbu musí odpovědět. Rychle. A tak přišel s tajným programem. Do něj se přihlásili elitní letci, kteří se vydali na nemožnou misi, která neslibovala návrat domů. Jen polovina z nich přežila. Ze všech se ale staly legendy.
Mimořádný příběh legendárních amerických letců vietnamské války z pera autora bestsellerů Rytíři nebes a Viper Pilot.

 
Jaromír Jágr: cesta za snem

Jaromír Jágr: cesta za snem


Nechte si vyprávět neuvěřitelný příběh kladenského rodáka o tom, jak pod stromeček dostal svoje první brusle, jak se učil bruslit na rybníku, jak se sžíval s Amerikou, co všechno pro něj znamená Wayne Gretzky a jak se propracoval mezi špičky hokejového světa. Jaromír Jágr získal dvakrát Stanley Cup a stal se historicky nejlepším Evropanem v NHL. Za jeho úspěchem stojí talent, ale i píle a nesmírná vůle uspět. Ať je pro vás jeho cesta za snem inspirací!
Fascinující příběh nehasnoucí hokejové hvězdy
 

Stránky světa


Furia Salamandra Faerfaxová žije ve světě knih. Sídlo její rodiny v sobě ukrývá nekonečnou knihovnu. Do jejích hlubin se vydává pátrat po jednom speciálním svazku: své vlastní dušeknize. S ním ovládne sílu a magii slov. Netuší však, jak smrtelné nebezpečí se nad ní vznáší. Boj proti vládcům bibliomantiky právě začíná!

Pravidla soutěže:Stránky světa
Soutěž o novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 29. srpna do neděle 4. září 2016.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních novinek vydavatelství Albatros media.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. září. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !