Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o konopné mazání na nohy Cannaderm Venosil

20.06. - 26.06. 2016 | Aktuální soutěže

Dejte STOP otokům a těžkým, unaveným nohám


Jízda na dovolenou autobusem nebo dlouhý let. Všichni to radostně absolvujeme, přestože víme, že omezená možnost pohybu a několikahodinová cesta většinou vyvolají nepříjemný pocit těžkých nohou. Ten pak horko těžko rozcházíme na odpočívadlech nebo po přistání. Přinášíme vám pár tipů, jak se jich zbavit.


Nepodceňujte varovné signály

Pocity těžkých a unavených nohou jsou jedním z prvních výstražných znamení našeho těla. Většinou je pociťujeme dlouho, i několik let, kdy se postupně nabalují i další nepříjemnosti, například časté mravenčení a otoky. Pokud nezakročíte včas a nevsadíte na účinnou prevenci, může vše vyústit v křečové žíly, metličkové žilky, ale i závažnější problémy.

Cannaderm Venosil konopné mazáníCo způsobuje nevzhledné otoky nohou?

Příčina je v žílách dolních končetin, které nejsou schopny rychle odvádět krev z nohou směrem nahoru, k srdci. Nahromaděná krev vytváří dole v nohách pocit tíhy, tedy zapříčiňuje to, čemu říkáme “pocit těžkých nohou“. Důvody otoků jsou různé, nejčastěji je však vyvolává dlouhá jízda nebo let, bez možnosti protažení nohou, strnulé sezení se

Účinná pomoc z lékárny

Trápí-li vás opakovaně otoky dolních končetin, vyzkoušejte přípravek s přírodní recepturou. Cannaderm Venosil konopné mazání je unikátní patentově chráněnou kombinací konopného oleje a sibiřské jedle. Mezi další důležité látky v jeho složení patří také rutin, kostival, arnika, fenykl, řepík, máta, měsíček a šalvěj. Rychle osvěžuje nohy a zmírňuje pocit „těžkých nohou“. Pravidelná péče a jemná masáž nohou Venosilem přispívá ke zmírnění obtíží, lepšímu fungování a zpevnění cév na dolních končetinách. Chladivý gel se lehce vstřebává a nelepí.

Žádejte také v prodejnách zdravé výživy, bylinářstvích a na www.cannaderm.cz

Pravidla soutěže:
Soutěž o Cannaderm Venosil konopné mazání probíhá od pondělí 20. června do neděle 26. června 2016. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá konopné mazání na nohy Cannaderm Venosil.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 27. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. července 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.cannaderm.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !