Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

22.08. - 28.08. 2016 | Aktuální soutěže
22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 9. a 10. září 2016 – výlet do světa krásy, pohody i nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností.

Stejně jako dvě desítky tisíc pravidelných návštěvníků ani Vy si nenechte ujít návštěvu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v pátek 9. a sobotu 10. září v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany. V nabídce bude několik stovek prestižních značek z oborů profesionální kosmetiky, přístroje a vybavení pro kosmetické, kadeřnické a nehtové salony, wellness, spa, hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele. Jedním z „hitů“ bude opět přírodní a BIO péče.

veletrh WORLD OF BEAUTY & SPAOdborníci na stáncích se budou věnovat anti-aging metodám, aromaterapii, péči o nohy, masážím, relaxaci, regeneraci i alternativním metodám péče o tělesné a duševní zdraví. Partnery i účastníky veletrhu jsou největší oborová sdružení: Unie kosmetiček, Asociace pracovníků v regeneraci, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení PROKOS, aj. Veletrh budou provázet semináře věnované, kromě pěstící kosmetické péče, detoxikaci, relaxačním procedurám i duševnímu rozvoji. Komerční sekce ambasád U.S.A. a Francie připravily seminář týkající se jejich trhů s kosmetikou a jejich možnostem pro české dovozce a výrobce.

Trendy v líčení, účesech a odívání – look 2016/2017 objevíte s tradičními jmény, jako Pavel Bauer, Štěpánka Podroužková, Dáda Kusá, Romana Topinková, Honza Hlaváček, Honza Špilar a dalšími „guru“ světa módy. Zazáří opět nejkrásnější dívky – miss ČR. Také připravujeme atraktivní podívanou v podobě soutěží. Uvidíte Českou mistrovskou soutěž v make-upu, nail designu, soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2017, soutěž v prodlužování řas, soutěž produktů mimořádné kvality BEPPA i soutěž v naturálním fitness.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, aktualizovaný program, jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.WorldOfBeauty.cz. Více také na našich stránkách na Facebooku www.facebook.com/KosmetickyVeletrh


Pravidla soutěže:
Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA probíhá od pondělí 22. srpna do neděle 28. srpna. Pravidla vyhodnocování soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí kosmetický balíček a 2x VIP vstupenku na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. srpna 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 8. září 2016 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k otázce hledejte na stránkách WORLD OF BEAUTY & SPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !