Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh WORLD OF BEAUTY&SPA

21.08. - 27.08. 2017 | Aktuální soutěže

Již 24. veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 PODZIM bude nezapomenutelným výletem do světa krásy, pohody i nových zážitků a zkušeností.

Stejně jako dvě desítky tisíc pravidelných návštěvníků ani Vy si nenechte ujít návštěvu   veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v pátek 8. a sobotu 9. září 201v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany. V nabídce bude několik stovek prestižních značek z oborů profesionální kosmetika, přístroje a vybavení pro kosmetické, kadeřnické a nehtové salony, wellness, spa, hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele. Jedním z „hitů” bude opět přírodní péče. Odborníci na stáncích se budu věnovat anti-aging metodám, aromaterapii, péči o nohy, masážím, relaxaci, regeneraci i alternativním metodám péče o tělesné a duševní zdraví.

Největší trendy v líčení, účesech, odívání – look 2017/2018 budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.


veletrh WORLD OF BEAUTY&SPA













K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní soutěžní klání. K „highlights“ patří Mistrovství České republiky v make-upu, pořádané Pavlem Bauerem. Pro kosmetičky a vizážistky je také přichystána nová atraktivní soutěž „Face Airbrush Make-up Open“. Pro šikovné kadeřníky – vybrané finalisty – je opět vyhlášena oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2018. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness a pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu.

výhra


Pravidla soutěže:
Soutěž o kosmetické balíčky a vstupenky na veletrh probíhá od pondělí21. srpna do neděle 27. srpna 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají kosmetický balíček + 2x VIP vstupenku na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2017.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. srpna 2017 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !