8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o kreativní balíčky od zábavního parku Creative World

11.05. - 17.05. 2015 | Aktuální soutěže
Creative World











Jaro vypuklo, přijďte si ho užít
do Creative World na Zličíně.

Park oblékl jarní kabát a pomalu se připravuje na léto, takže přibývají venkovní atrakce. Pískové a vodní radovánky, venkovní posezení a samozřejmě spousta krásných kytiček, abyste se cítili dobře, zatímco si děti tvoří, dovádějí a užívají všech atrakcí Creative World. Již nyní je připravena u dětí oblíbená vodní mušle, jakmile se ještě více oteplí, přibydou vodní koryta s hračkami a naše zahrada bude nadále rozkvétat.

V Creative World je dobře za každého počasí!


Creative WorldI když prší, aktivity v jednotlivých domečkách a relax hale nenechají nikoho na pokoji. No a samozřejmě k tomu všemu dobroty od českých farmářů a malých poctivých dodavatelů! Od sladkého mlsání přes domácí máslo, mléko, med, česnek nebo vajíčka po české klasiky jako koprovka, čočka a rybí speciality z rybářství Kolář z Vysočiny (musíte ochutnat pstruzí hranolkyJ). Na baru nechybí saláty, bagety a drobnosti pro děti, stejně jako lahodná káva Dersut a neskutečně voňavé sypané bio čaje Bioteaque a domácí limonády z ovoce.
 

Pravidla soutěže:
Soutěžte o kreativní balíčky od zábavního parku Creative World probíhá od pondělí 11. května do neděle 17. května 2015. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


Creative World

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček od zábavního parku Creative World.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. května 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 18. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.



Nápovědu najdete na stránkách
 zábavního parku Creative World
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !