Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o módní panenku z řady Ever after High

23.02. - 1.03. 2015 | Aktuální soutěže
Ever After High















Najděte klíč ke svému „Šťastně až na věky“

s panenkami Ever After High


Když konec je jen začátek… Pohádky znovu ožívají, staré příběhy získávají nové kapitoly a hlavně osud už není dán. Každý ho má ve svých rukou, jak se ukáže na elitní střední škole Ever After High, na kterou chodí synové a dcery legendárních postav ze světoznámých pohádek a příběhů. Napadlo Tě někdy, co by se asi stalo, kdyby Zlá královna nedala Sněhurce otrávené jablko?


Ever After High Luxusní módní panenky z řady Ever After High jsou potomky slavných postav z pohádek a příběhů. Společně navštěvují pohádkovou střední školu Ever After High, kde ve vyučovacích hodinách pronikají do tajů Chemystérie, Korunních počtů a dalších předmětů, jezdí na výlety, pořádají báječné dýchánky a večírky ve vesničce Knihokonce a vůbec zažívají neuvěřitelná dobrodružství. Setkáme se tu s Apple White, dcerou Sněhurky, Briar Beauty, která je potomkem Šípkové Růženky, Raven Queen, dcerou Zlé královny nebo třeba Madeline Hatter, jejímiž rodiči jsou Alenka z Říše Divů a Kloboučník a mnoha dalšími.

Studenti školy Ever After High se dělí na dvě skupiny – na Šlechtice a Rebely. Šlechtici se chtějí nechat vést svým osudem, který zdědili po svých pohádkových rodičích, zatímco Rebelové věří, že budou žít „šťastně až na věky“ jinak a proto se svůj předepsaný osud pokusí vzít do vlastních rukou. Ale co se pak stane s příběhy ostatních? To vše a mnohem více zjistíš na stránkách www.everafterhigh.cz v Zrcadlových blozích nebo ve formě animovaných webizod. Momenty z příběhů si pak každá holčička může přehrát doma s panenkami nebo jim vymyslet další dobrodružství. Panenky jsou oblečené ve stylových módních šatech, inspirovaných pohádkami. Vybavené jsou také nutnými doplňky, např. hřebenem, taškou, prstenem či korunkou.

Pravidla soutěže:
Soutěž o panenku C.A. Cupid z řady Ever After High probíhá od pondělí 23. února do neděle 1. března 2015.        Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá módní panenku C.A. Cupid z řady  Ever After High.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. března a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 31. března 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 
Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách panenek Ever After High
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !