Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nejúčinnější botox na vlasy od Brazil Keratin

1.06. - 7.06. 2015 | Aktuální soutěže

Botox.


Pro některé ženy doslova „záchrana“ v boji proti vráskám, pro jiné „nervový jed“. Ale nikdy neříkejte NIKDY! Už jste slyšely o botoxu na vlasy?! Přestože o své vlasy svědomitě pečujete, používáte kvalitní vlasovou kosmetiku a aplikujete  výživné masky každodenní nebo pravidelně opakující se činností mohou kvalitu vlasů negativně ovlivnit a to např. kartáčování, fénování, žehlení, barvení... Vlivem tohoto „zkrášlování“ mohou být vlasy  vysušené a mdlé.

S tím je ale konec!
Vyhrajte botox na vlasy od společnosti Brazil Keratin
a mějte krásné a zdravé vlasy.


A co vlastně botox na vlasy slibuje?


Okamžitě viditelné výsledky, posílené a lesklé vlasy! Způsobí regeneraci a zpevnění všech typů vlasů bez ohledu na fakt, že vyrostlý vlas je již „nedostatečně vyživován“ a obecně jej nelze nijak vyživit. Keratinová maska je založená na principu chemické reakce, která je na charakteru vlasu nezávislá.

Aplikace botoxu na vlasy není nikterak složitá. Nejdříve naneste speciální „čistící“ šampón Clarifyng, po opláchnutí a prosušení fénem naneste stejně jako u barvení zázračnou gelovou masku pomocí štětečku. Poté zabalte do igelitu a nechte působit. Na závěr je nutné vlasy spláchnout kondicionérem.
Brazil Keratin

Pravidla soutěže:
Soutěžte o regenerační sety Brazil Keratin pro narušené vlasy probíhá od pondělí 1. června do neděle 7. června 2005.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají regenerační set Brazil Keratin pro narušené vlasy: Clarifyng shampoo a Keratin Coconut Mask = botox pro vaše vlasy.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. června 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 1. července 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách BrazilKeratin.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !