Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o originální a inteligentní vánoční dárky od Kids&Us

28.11. - 4.12. 2016 | Aktuální soutěže

Vánoce s angličtinou a Kids&Us


Originální a inteligentní vánoční dárky ocení většina z nás. Aby k tomu byly i neokoukané, je však stále složitější. Výukový koncept anglického jazyka prostřednictvím propracované metodiky Kids&Us takové řešení nabízí. Dárky v podobě interaktivních výukových knížek pro děti od jednoho roku dítěte až po patnáctileté, doplněné o mluvící pero. Talking Pen je pro tyto knižní sbírky ten nejlepší pomocník. Lze s nimi ale pracovat i bez mluvícího pera. To obsahuje skener, mikrofon a reproduktor, které přístroji umožní číst příběhy nahlas, protože knihy jsou vytištěné zvukovou technologií.

Kids&Us je také možno navštěvovat prostřednictvím kurzů. Metoda Kids&Us respektuje spontánní proces učení jazyka a přistupuje k výuce angličtiny, jako by se jednalo o mateřský jazyk dítěte. To si tak prochází stejnými přirozenými fázemi jako při učení mateřštiny, tedy poslechem, porozuměním, mluvením, čtením a psaním. Učí na základě příběhů. Každý kurz má svého hrdinu.
Kids and UsKurzy Kids&Us probíhají po školce nebo škole. Pro tyto výukové kurzy je možné vyzkoušet ukázkovou lekci zdarma. Učební pomůcky jsou vhodné jak pro výuku v kurzu, tak pro domácí učení.

Kurzy Kids&Us jsou děleny podle roku narození dětí. Každá věková skupina má vlastní charakteristickou postavičku, pro ty menší také plyšové hračky. Postavičky slouží jako průvodce kurzem a příběhy, pro lepší zapamatovatelnost a vnitřní motivaci dětí. Děti do 2 let jsou v kurzu s jedním rodičem, od 3 let jsou v hodinách samy. A také všechny doplňkové knížky jsou odstupňovány podle úrovně dětí, a to jak pro ty nejmenší, tak větší děti. Talking Pen pak mají všechny věkové kategorie. Je to zábavná a praktická pomůcka. Protože i když, jako rodič neovládáme angličtinu perfektně, není se čeho obávat. Mluvící pero nám s výslovností pomůže.

Talking pen


TALKING PEN tzv. "mluvící pero"


Talking Pen je pro knižní sbírky ten nejlepší pomocník. Obsahuje skener, mikrofon a reproduktor, které přístroji umožní číst příběhy nahlas, protože knihy jsou vytištěné zvukovou technologií. Talking Pen má 4GB paměť, a tak v něm lze mít velké množství knížek a záznamů, pořízených jeho uživateli. Protože Talking Pen musí číst příběhy v cizím jazyce, má vysokou kvalitu zvuku. Ne všichni rodiče mají dostatečně vysokou úroveň angličtiny, aby mohli číst příběhy s dobrou výslovností, správnou dikcí a příslušnou intonací. Talking Pen zajistí, že se děti budou setkávat s bezchybnou angličtinou, díky které bude čtení příběhů zábavný a odpočinkový zážitek pro děti i celou rodinu. Je ideální pro rodiče, kteří chtějí, aby se jejich děti setkávaly s angličtinou prostřednictvím vyprávění příběhů. Talking Pen lze použít se sluchátky i bez nich. Nabíjí se prostřednictvím propojení s počítačem maximálně po dobu 1,5 hodiny. Cena je 2 205,-Kč.

Jako vhodný dárek poslouží i řada knih odstupňována podle věku. Pro děti 2-4 roků je vhodná například Betty the Black Sheep - Snow surprise Speciální vánoční ediceKids and Us.

Nová kniha příběhů Betty the Black Sheep děti seznamuje s lesními zvířaty a zábavnou slovní zásobou spojenou s Vánocemi. Děti také čeká překvapení, až svým Talking Pen přejedou přes různé části stránky. Talking Pen totiž nejen že vypráví příběh, ale zároveň přivádí k životu různé postavy s novými zábavnými slovními obraty. Cena je 400,- Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o inteligentní vánoční dárky od Kids&Us probíhá od pondělí 28. listopadu do neděle 4. prosince 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru Kids&Us dle pořadí:

1.místo: Betty the black sheep - Snow Surprise (Christmas edition) -  pro děti 2-4 roky
2.místo: Gina Ginger and the Christmas Fairy (Christmas edition) - pro děti 5-7 let
3.místo: Baby Book - Colours - pro děti 2-4 roky
4.-5.místo: Pexeso - Play with Colours - pro děti 2-4 roky


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Kids&Us
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice