Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o originální písničkové CD se jménem vašeho dítěte

24.11. - 30.11. 2014 | Aktuální soutěže
CD Milá Zebra - Eliška
















Originální dárek pro děti od 1 do 5 let: 

Písničkové CD se jménem vašeho děťátka


Máte doma Adélku, Aničku, Vanesku nebo Honzu, Jakuba či Pepíka? Pro všechna tato jména (a mnoho dalších) připravilo vydavatelství Milá zebra speciální písničkové CD se jménem dítěte, které v deseti písničkách a jedné bonusové pohádce přináší dětem hudební svět, ve kterém se stávají hlavními hrdiny. Proč? Právě proto, že písničky jsou nazpívané a pohádka namluvená přímo na jejich jméno.

Na CD je připraveno 10 písniček a v každé z nich zazní jméno vašeho děťátka alespoň třikrát! Nejen blížící se vánoční svátky, ale také oslavy jmenin jsou pro rodiče i prarodiče výzvou, jaký dárek svým ratolestem přinést. Pokud zvolíte písničkové CD Milá zebra, chybu určitě neuděláte – podpoříte nejen rozvoj hudebních dovedností a představivosti dětí, ale posílíte také jejich zdravé sebevědomí a uvědomování si sama sebe.

Na výběr je 50 chlapeckých a 48 holčičích jmen! Přehled jmen najdete na www.milazebra.cz. Pokud se chcete inspirovat mixem písniček a ochutnat je ještě před soutěží, na Youtube  najdete Holčičí a Klučičí mix.
Milá Zebra
Pravidla soutěže:
Soutěž o originální písničkové  CD Milá zebra se jménem vašeho dítěte probíhá od pondělí 24. listopadu 2014 do neděle 30. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


15 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá originální písničkové CD Milá zebra se jménem vašeho dítěte.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Po ukončení soutěže budete kontaktováni a na základě vybraného jména Vám bude CD doručeno na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách písničkového CD Milá zebra
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !