Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o pizzu s rozvozem domů zdarma od PIZZATIME.cz

10.09. - 16.09. 2012 | Aktuální soutěže

Co to je PIZZATIME.cz?


PIZZATIME.cz je unikátní internetová a mobilní služba, díky které si můžete objednat rozvoz jídla kdykoliv a odkudkoliv. Není to jen pizza! Objednávat můžete denní menu, burgery, sushi, saláty, těstoviny, žebírka, mexiko nebo třeba čínu. Aktuálně PIZZATIME.cz sdružuje přes 250 rozvozů jídla z více než 30 měst po celé ČR.
PIZZATIME.cz znamená revoluci v objednání rozvozu jídla v ČR!

Jak objednat?


Na titulní straně PIZZATIME.cz stačí zadat Vaši adresu a systém Vám automaticky nabídne všechny dostupné rozvozy, které vozí na Vaší adresu. Pohodlně můžete vybírat z nabídky několika podniků na jednom místě. Můžete porovnávat ceny jídla, kvalitu surovin, cenu rozvozu a dobu dodání. Samotné objednání proběhne na 3 kliky a nemusíte nikam volat, takže ušetříte za telefon a netrápíte svoje nervy!

PIZZA TIME

Další výhody?


Za každou objednávku Vám systém přičte bonusové body, které můžete ihned vyměnit za poukázky z našeho bonusového programu. Aktuálně v bonusovém programu naleznete například Welness víkend pro 2 osoby v Krkonoších v cenně 2 990 Kč zdarma! Mezi další výhody patří platba kartou online, hodnocení kvality jídla a rozvozu, vyhledávání rozvozů dle konkrétního jídla nebo podle přijímaných stravenek. V neposlední řadě si naši zákazníci oblíbili pravidelné slevové akce na rozvoz jídla - například pizza i s rozvozem za 100 Kč!

PIZZA TIME

Pravidla soutěže:
Soutěž o pizzu s rozvozem domů zdarma od PIZZATIME.cz probíhá od pondělí 10. září do neděle 16. září 2012.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Pizzu získají soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás vyhraje poukaz na pizzu ve vašem městě s dovozem zdarma od PIZZATIME.cz

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. září 2012 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Výherci budou po ukončení soutěže kontaktováni a dle místa bydliště obdrží poukaz na pizzu dle vlastního výběru i s rozvozem.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !