Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukaz k nákupu spodního prádla od Kuponer.cz

24.08. - 30.08. 2015 | Aktuální soutěže

Na internet se přesouvá čímdál větší část našich nákupů, ať už se jedná o již běžné nakupování elektroniky nebo vybavení pro domácnost, módy nebo nově i potravin. A asi se to nezmnění. Spíše se k internetovému nakupování pro jeho výhody budeme uchylovat čím dál častěji. Ty výhody, ať už se jedná o úsporu času nebo peněz, jsou zřejmé. My pro Vás však máme ještě jeden tip, jak si nakupování v eshopech zpříjemnit a navíc ušetřit nějakou tu korunu.

Většina velkých eshopů využívá slevové kupóny, tedy takové kódy,k teré při jejich zadání v nákupním košíku zlevní celý Váš nákup, jeho část nebo získáte třeba dopravu zdarma. Hodí se tedy vždy před nákupem zkontrolovat, zda můžete nějaký slevový kupón využít a alespoň část prostředků tak ušetřit. A právě pro tento účal jsme vytvořili Kuponer.cz – web, na kerém naleznete slevové kupóny a tipy na zajímavé akce do většiny velkých eshopů.

Mezi obchody, kde můžete slevové kupóny uplatnit patří i přední prodejce spodního prádla Astratex.cz. A právě o poukaz na nákup v hodnotě 1 500 Kč do tohoto eshopu dnes hrajeme.
Kuponer.cz







Pravidla soutěže:
Soutěž o poukaz k nákupu spodního prádla od Kuponer.cz probíhá od pondělí 24. srpna do neděle 30. srpna 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá poukaz k nákupu spodního prádla na eshopu Astratex.cz od Kuponer.cz.


Vyhodnocení proběhne dne 31. srpna 2015 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra budou výherci doručena nejpozději do 10. září 2015 na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Kuponer.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle