Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Remosku v novém designu a s ještě nižší spotřebou

18.08. - 24.08. 2014 | Aktuální soutěže

Ochranná známka Remoska® slaví 50 let

Letos tomu bude právě 50 let, kdy byla na Úřadě pro vynálezy (dnes Úřad průmyslového vlastnictví) zaregistrována ochranná známka pro originální český kuchyňský spotřebič Remoska®. Je až neuvěřitelné, že se tato elektrická pečící mísa pouze s malými úpravami, které respektují geniální, prostou konstrukci, vyrábí dodnes. Své obdivovatele má geniální kuchyňská pomocnice nejen u nás, ale i v zahraničí.

Elektrická pečící mísa Remoska® se stane dokonalou společnicí každé hospodyňky.

Snadno se obsluhuje, má nenáročnou údržbu, dlouhou životnost a hodí se k přípravě širokého spektra nejrůznějších pokrmů. Je vhodná na vaření, smažení, dušení, pečení, rozmrazování nebo grilování. Pracuje na principu horního ohřevu, přebytečná pára je odváděna ventily ve víku. Připravené pokrmy jsou šťavnaté, dobře tepelně upravené a přitom nevysušené. Ztráty biologických živin a cenných vitamínů jsou minimální.

Ve srovnání s klasickou troubou je spotřeba Remosky® až pětinásobně nižší. Náklady na jednu hodinu pečení v elektrické troubě při průměrném příkonu 2 100 – 2 500 W činí 5,00 – 12,50 Kč. U REMOSKY® R21 ORIGINAL Teflon® s příkonem 400 W jsou to pouhé 2,00 Kč. Úspora je tedy skutečně výrazná. Víte, že 10 minut předehřívání elektrické trouby je stejné nákladné jako jedna hodina pečení v Remosce?

Remoska® má kvalitní nepřilnavý povrch z materiálu Teflon® DuPont, díky kterému můžete připravovat pokrmy zcela bez tuku a jídlo se i přesto nepřipaluje.
REMOSKA

Pravidla soutěže:
Soutěž o novou Remosku® probíhá od pondělí 18. srpna do neděle 24. srpna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají elektrickou pečící mísu Remoska® - v novém designu a s ještě nižší spotřebou.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. srpna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. září 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách elektrická pečící mísy Remoska®
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !