Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Repelent PREDATOR FORTE

27.04. - 3.05. 2015 | Aktuální soutěže

Nekompromisní

 Repelent PREDATOR FORTE


Jaro je jako stvořené pro výlety do probouzející se přírody.  Probouzí se ale taky klíšťata a sílí  obavy před nákazou. Spolehlivá  ochrana je proto určitě na místě. Speciální přípravky dokážou klíšťata spolehlivě nejen  odpuzovat, ale i  ničit přímo na vašem těle. Takže si jarní výlety do přírody můžete užívat bez obav. Repelent  PREDATOR FORTE je přípravek testovaný proti klíšťatům a komárům v místech jejich extremního výskytu u nás, takže se na něj můžete spolehnout.

repelent PREDATORDokáže účinkovat po dobu celých 6 hodin od aplikace a pokud jste v přírodě déle, doporučuje se použít opakovaně. Repelent PREDATOR FORTE ve spreji snadno rozptýlíte na oděv nebo přímo na kůži. Jeho výhodou je maximální spolehlivost,  jemná parfemace a jednoduchá aplikace prostřednictvím spreje.
K dostání v lékárnách, drogeriích i běžných obchodech.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o Repelent PREDATOR FORTE probíhá od pondělí 27. dubna 2015 do neděle 3. května 2015. 

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá Repelent PREDATOR FORTE.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. května 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 5. června 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách repelentních přípravků PREDATOR FORTE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !