Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o římský hrnec a další pomocníky do kuchyně od Doma24.cz

24.11. - 30.11. 2014 | Aktuální soutěže
římský hrnec na chleba








Hliněné nádobí si posledních pár let opět nachází cestu do našich kuchyní a z téměř zapomenuté "archeologické vykopávky" se znovu stává hit. Jak může tato starověká klasika, která doznala svého největšího úspěchu a rozšíření právě ve starověkém Římě, konkurovat množství moderních materiálů slibujících oslnivé vlastnosti?

Snadno! Díky hliněnému povrchu se připravované pokrmy dusí v páře a není potřeba používat tuky. A co víc - v pokrmech zůstává zachována většina důležitých vitamínů a minerálů. V římském hrnci je možno připravovat nepřeberné množství potravin - maso, ryby, drůběž, zeleninu, moučníky a jiné.

A hlavně - v římském hrnci lze připravovat také chutný a křupavý domací chléb. A právě o jeden římský hrnec na chléb nyní soutěžíme!římský hrnec

Doporučujeme přečíst náš vlastní recept na domácí chléb (který je osvědčený napříč celým naším kolektivem). :)

Na našem eshopu naleznete různé druhy římských hrnců - glazované i neglazované, menší a větší, ve tvaru ryby či kachny. Za zmínku stojí i roztomilý malinký hrnec (či, spíše nádoba) na pečené jablíčko.

Nejspíš nebude ani potřeba připomínat, že římský hrnec je skvělým vánočním dárkem. Možná si již teď dokážete představit ten překvapený výraz vašich blízkých u vánočního stromečku. Dokonce může udělat radost i mužům! Nicméně ne všem - většině z nich udělá větší radost naservírovaný pokrm v něm připravený. :)

Pravidla soutěže:
Soutěž o římský hrnec a další dárky od Doma24.cz probíhá od pondělí 24. listopadu 2014 do neděle 30. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

stojánek na ubrousky


7 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru od Doma24.cz dle pořadí:

1. místo: Římský hrnec (nejen) na domácí chléb
2. místo: Podložka pod horký hrnec levandule a Stojánek na ubrousky levandule
3.-7. místo: Sada 3 vykrajovátek (různé vzory)

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


podložka pod hrnec

POZOR - VÁNOČNÍ SLEVA PRO VÁS:

A protože výherkyně římského hrnce bude jen jedna, rozhodli jsme se potěšit všechny čtenářky ChytréŽeny! Připravili jsme ode dneška do 15. prosince slevu 5% na celý náš sortiment (včetně římských hrnců)! Stačí v košíku do políčka pro slevový poukaz napsat kód "chytrazena2014" (bez uvozovek), potvrdit tlačítkem a sleva se vám načte.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách eshopu Doma24.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !