Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rodinné vstupenky do DinoParku v Galerii Harfa

15.04. - 21.04. 2019 | Aktuální soutěže
DinoPark Praha













DinoPark se po zimní pauze znovu otevírá návštěvníkům


Po krátké přestávce bude tuto sobotu 30. března na střeše obchodního centra Galerie Harfa opět otevřen oblíbený DinoPark. Zábavní park plný nejrůznějších dinosaurů a dalších druhohorních živočichů zahájí již devátou sezónu. Posledním přírůstkem do dinosauří rodiny byl loni v létě český zástupce Burinosaurus augustal. Letos návštěvníky nově ohromí scéna s dvojicí robotických Tyrannosaurů.

Pražský DinoPark byl na střeše Galerie Harfa otevřen v roce 2011 a za dobu své existence se značně rozrostl. Aktuálně je na střeše obchodního centra možné potkat desítky prehistorických modelů druhohorních zvířat propracovaných do nejmenších detailů a za doprovodu zvukových efektů. Některé z nich jsou pohyblivé, jiné statické. Vyráběny byly speciální patentovanou technologií na základě aktuálních vědeckých poznatků a nalezených fosilií, proto je vhodné exkurzi v DinoParku zařadit například do výuky o pravěkých tvorech.

Park nabízí dále dětské paleontologické hřiště s kostrou pravěkého zvířete, naučnou stezku, virtuální ponorku a další atrakce. V pavilonu Cesta do minulosti Země se nachází artefakty z období starohor – k vidění je zde třetihorní škorpion, otisk křídel pravěkých vážek, fosilie přesliček nalezených na našem území, imitace autentického paleontologického výkopu a mnoho dalších zajímavostí. K dispozici je i 4D Kino, kde si návštěvníci kromě vizuálních efektů vychutnají třeba chvění půdy pod nohama při útěku jednotlivých zvířat, mírné zemětřesení nebo pohyb vzduchu. Další informace najdete na webu www.dinopark.cz/cz/.
Galerie Harfa

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky do DinoParku probíhá od pondělí 15. dubna do neděle 21. dubna 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rodinnou vstupenku do kteréhokoliv DinoParku - v Galerii Harfa v Praze, Plzni, Ostravě, Vyškově nebo v Liberci.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. dubna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. května 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách DinoParku Praha
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !