Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o samolepící štítky Happy Label

1.02. - 7.02. 2016 | Aktuální soutěže
Happy Label












Malé, barevné a šikovné


Pokud máte děti, dobře to znáte. Chodí do školky či do školy a neustále něco ztrácí, zapomenou nebo se perou o věci, které jim údajně patří. A když pak jedou na tábor, na prázdniny nebo na výlet, musíte řešit označení věcí, se kterými vaše dítko vyráží za dobrodružstvím a modlíte se, aby  nakonec přivezlo všechno. Objevili jsme pro vás praktické řešení.  Takové malé, barevné a strašně šikovné. Jsou to jednoduché samolepící štítky Happy Label .

Tyto malé, ale za to velmi praktické cedulky ocenění především maminky. Na přehledném webu totiž najdou pestrou škálu štítků (nažehlovací, zdravotní, popisovatelné, reflexní nebo bezpečností), které se dají použít prostě na cokoliv, třeba na oblečení, botičky, psací potřeby, svačinové boxy, láhve na pití či na hračky, sportovní vybavení nebo třeba na batoh. Ale i na spoustu dalších věcí. Pokud se potýkáte s tím, že vaše dítko má nějakou alergii, hendikep nebo má dietu, e-shop Happy Label nabízí i bezpečnostní náramky či zdravotní štítky, které jim mohou zachránit i život. Stačí si prostě jen vybrat nebo vytvořit dle vlastní fantazie. Můžete vybírat z pestré palety barev, tvarů a velikostí a pak stačí už jen nalepit. Z nabídky samolepících štítků si opravdu vyberou všichni. Pro ty nejmenší děti jsou k dispozici štítky s pěknými barevnými obrázky, pro školáky pak se zajímavým cool designem, který rozhodně podtrhne vzhled jejich mobilních telefonních miláčků, tabletů či skateboardů nebo nyní v zimě - lyžařských helem a snowboardů.

Aktuálně e-shop Happy Label připravil speciální akci: při první objednávce
jakýchkoliv štítků na www.happylabel.cz - bonusová sleva ve výši 10 %.  
Happy Label

Pravidla soutěže:
Soutěž o samolepící štítky Happy Label probíhá od pondělí 1. února do neděle 7. února 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají voucher v hodnotě 500 Kč k nákupu samolepících štítků Happy Label.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. února 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry/vouchery  budou výhercům doručeny nejpozději do 8. března 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu  hledejte na stránkách Happy Label
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !