Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o speciální balíčky přírodních produktů Dr. Dudek

17.10. - 23.10. 2016 | Aktuální soutěže

Tradiční bylinná kosmetika Dr. Dudek je ideální nejen pro citlivou a problematickou kůži trpící např. ekzémy nebo lupénkou, ale i pro bezproblémovou pleť třeba jako ochrana proti mrazu a vysušování či jako přírodní krém na ruce.

Dr. Dudek
Masťový základ tvoří vepřové sádlo, které které má podobné složení jako lidský podkožní tuk. Sádlo z bylinek velmi dobře vytahuje jejich účinné složky, tyto látky v sobě uchovává a přenáší je do kůže.

Dr. Dudek kromě bylinných mastí vyrábí také propolisovou tinkturu, která je přírodní desinfekcí, kostivalové mazání na bolavé svaly a Svatojánský třezalkový olej, jehož možnosti použití jsou velmi široké.

Pravidla soutěže:
Soutěž o speciální balíčky přírodních produktů Dr. Dudek probíhá od pondělí 17. října do neděle 23. října 2016.     Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá speciální balíčky podzimní péče přírodní kosmetiky Dr. Dudek. Tyto produkty jsou vyráběny ručně dle tradičních receptur ze 100% přírodních surovin bez chemických ingrediencí. Všechny použité suroviny jsou (s výjimkou mumiomasti) tuzemské: Dr. Dudek kosmetika

Měsíčková mast - univerzální prostředek na nejrůznější kožní problémy, či jako výživný krém na ruce nebo ochrana pleti před mrazem.
Propolisová tinktura -přírodní dezinfekce, pomáhá i při bolestech v krku, nachlazení či rýmě.
Propolisová mast - regenerační mast, vhodná na drobné oděrky, koutky, opary i jako zvláčňující balzám na rty.
Mumiomast - mast s výraznými hojivými a protizánětlivými účinky. Vhodná na akné i na zralou pleť, ideální jako noční krém na obličej. Mumio je zázračná látka z asijských velehor, užívaná v asijské civilizaci již více než 3000 let.
Svatojánský třezalkový olej - zázračný olej z čerstvé třezalky, který má výrazné prokrvující a následně zklidňující účinky. Oblíben i mezi maséry na masáže bolavých zad, ideální i do koupele nebo na promazávání ochablých, bolestivých míst, proleženin i opruzenin. Třezalka má v tradičním léčitelství své místo již odpradávna.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 24. října a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. listopadu na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách přírodních produktů Dr. Dudek
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka