Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Syncare krém a Balneo WELLNESS hydratační balzám

6.07. - 12.07. 2015 | Aktuální soutěže

Omlazení pokožky těla přináší

Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám


Obsahuje blahodárný  retinol, panthenol a meruňkový olej. Zatímco retinol pokožku intenzivně  zjemňuje a vyhlazuje, panthenol urychluje její regeneraci a olej zajistí dostatečnou výživu. Ihned po použití je pokožka viditelně vyhlazená a hebká na dotek. Přípravek má lehkou konzistenci, díky které se  snadno se roztírá a velmi příjemná je také jeho jemná parfemace. Nanáší se na vlhkou pokožku těla po koupeli nebo do 20 minut po opalování v soláriu nebo na slunci.

Denní krém 100% kyselina hyaluronováNOVINKA pro zpevnění pleti

Denní krém 100% kyselina hyaluronová


Pro pevné kontury a svůdný dekolt.
Syncare krém se skvalanem a vitamínem E.
Tento lehký a přitom bohatý výživný krém je vhodný pro všechny typy pleti, která působí unaveně a potřebuje zpevnit.
Kombinace 100 procentní kyseliny hyaluronové, rostlinného skvalanu a vitamínu E propůjčuje krému mimořádné omlazující účinky. Už po několika použitích poznáte rozdíl.  Pleť je hydratovaná a vyhlazená,  kontury obličeje zpevněné a tvář celkově působí mladistvě svěže.

Vzhledem  k vysokým schopnostem regenerace je vhodný pro denní i noční ošetření.  Neobsahuje konzervanty ani parfemace a díky tomu je vhodný také pro křehkou citlivou pleť.

Pravidla soutěže:
Soutěžte o Syncare Denní krém a Balneo WELLNESS hydratační balzám probíhá od pondělí 6. července do neděle 12. července 2015.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají  SynCare Denní krém 100% kyselina hyaluronová nebo  Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. července 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. července 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !