Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o toaletní vody, krémy, oleje a koupele kosmetiky Frais Monde

15.02. - 21.02. 2016 | Aktuální soutěže
Frais Monde















Šedá ambra – královna smyslných vůní


Hledáte vůni, která vám během chladných dnů dodá hřejivý pocit pohodlí, elegance a notnou dávku sex appealu?

Ambra Grigia, tedy šedá ambra, se tradičně získává sběrem valounků na mořském pobřeží. Původ ambry je stále opředen mystérii a její hodnota ji řadí mezí nejdražší parfémové složky na světě. Prý je ambra záhadným výměškem vorvaně, který se díky působení slané vody, slunce a mořského vánku změní ve vábivou esenci. Čím je ambra starší, tím je její kvalita vyšší.

Voní jako slunce

Ambra voní jako horké slunce, je medově sladká, teplá a velmi svůdná. Hodí se zejména pro intimní večery při svíčkách, romantickou večeři a na každý den, kdy prostě chcete být neodolatelná. Dřevitě-orientální vůně bude vyhovovat spíše ženám, kterým nevadí pozornost okolí.

Vůni Ambra Grigia vytvořili zkušení parfuméři na jihu Itálie, kde sídlí tradiční značka přírodní kosmetiky Frais Monde. Ta proslula především díky používání termální sirné vody v kosmetice, která dokáže léčit a harmonizovat problematickou pleť.

Frais Monde

Ambru si můžete užít na mnoho způsobů

Vy si můžete dopřát neodolatelnou vůni šedé ambry v podobě zjemňujícího tělového oleje, který se díky obsahu mandlového, jojobového a meruňkového oleje dokonale postará o pokožku celého těla, kterou také nádherně provoní. Vyzkoušet můžete také klasickou toaletní vodu, nebo stále oblíbenější parfémovaný olej – dříve velmi oblíbená konzistence vůně se opět vrací do módy. Ženám vyhovuje dlouhotrvající vůně oleje a malý flakónek, který se vejde do každé kabelky. Výhodou parfémovaného oleje je také to, že neobsahuje alkohol a je tedy vhodný pro citlivou pokožku. Frais Monde také vyrábí vůni v konzistenci parfémovaného krému, který je alternativou ke klasickým vůním s rozprašovačem. S provoněním pokožky můžete začít už během koupele – dopřejte si voňavou očistu s koupelovou pěnou. Majitelky citlivé pokožky ocení parfémovanou vodu bez obsahu alkoholu a s vitaminem E – je natolik jemná, že ji můžete použít hned po koupeli. Vaše tělo ocení každodenní péči s tělovým krémem, který obsahuje vzácné máslo Karité, vyživující makadamový olej, výtažky z měsíčku lékařského a olej z meruňkových jader.

Jste zvědaví, jak tak záhadná ambra voní?


Pravidla soutěže:

Soutěž o toaletní vody, krémy, oleje a koupele kosmetiky Frais Monde probíhá od pondělí 15. února do neděle 21. února.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


7 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá kosmetiku Frais Monde:

1. místo: Toaletní voda (30 ml) – 349 KčFrais Monde
2. místo: Tělový krém (200 ml) – 339 Kč
3. místo: Tělový olej (100 ml) – 329 Kč
4. místo: Parfémovaný krém (15 ml) – 279 Kč
5. místo: Parfémovaná voda (125 ml) – 279 Kč
6. místo: Parfémovaný olej (12 ml) – 199 Kč
7. místo: Pěna do koupele – (200 ml) – 189 Kč

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. února 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více o značce Frais Monde najdete na webu www.fraismonde.cz.
Všechny výrobky jsou dostupné na e-shopu výhradního distributora
www.parfemy-elnino.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !