Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o tradiční přípravek na zažívací potíže Gasterin

21.04. - 27.04. 2014 | Aktuální soutěže
Oblíbený přípravek Gasterin se vrátil na náš trh a je opět synonymem bezproblémového zažívání. Dejte díky jeho spolehlivým účinkům sbohem pálení žáhy i překyselení žaludku.

Výzkumy udávají, že zažívacími potížemi trpí až 80 % dospělých lidí. Jejich počet přitom stále stoupá. Může za to hektický životní styl, stres, nevhodná a nepravidelná strava, přejídání, nedostatečný pitný režim a nedostatek pohybu.

Poruchy zažívání se projevují pálením žáhy, bolestí žaludku, říháním, plynatostí, zácpou nebo naopak průjmy. Nejčastěji trpí poruchami zažívání ženy, dále pak obyvatelé velkých měst, lidé často vystavovaní stresu a samozřejmě těhotné ženy, které dokáže pálení žáhy velice nepříjemně trápit od první třetiny těhotenství až do porodu.
Žaludeční kyseliny jsou velice agresivní a pokud jejich působení vystavujeme sliznice dlouhodobě, riskujeme poleptání a tím i nepříjemné zdravotní komplikace. Kyseliny je proto potřeba co nejrychleji neutralizovat.

GasterinČeská farmaceutická společnost RosenPharma obnovila výrobu kdysi známého a oblíbeného přípravku Gasterin gel. Jedná se o suspenzi vysoce jemného uhličitanu vápenatého, který dokáže rychle a spolehlivě neutralizovat žaludeční kyseliny. Šetrně obalí stěny žaludku a chrání je před poleptáním, navíc je bohatým zdrojem vápníku. Gasterin gel je naprosto neškodný přípravek, díky tomu ho lze užívat dlouhodobě a mohou ho bez obav užívat i těhotné ženy. 

Oceníte zajisté i praktické balení Gasterin gelu v malých sáčcích. Můžete ho tak mít stále u sebe, vejde se i do té nejmenší kabelky nebo kapsičky. V případě nouze stačí sáček natrhnout a jeho obsah vypít. Rychle, diskrétně a spolehlivě, bez nutnosti odměřovat dávku nebo zapíjet tekutinou. Vše, co by vás mohlo o Gasterinu zajímat, najdete na webových stránkách www.gasterin.cz

Pravidla soutěže:
SoutěžGasterin gel a pastilky Větroplach probíhá od pondělí 21. dubna 2014 do neděle 27. dubna 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá Gasterin gel a pastilky Větroplach, šetrný prostředek proti nadýmání, vhodný i pro děti.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. dubna 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 2. května 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na stránkách www.rosenpharma.cz

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !