Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o trička Hanácké Griotte

26.01. - 1.02. 2015 | Aktuální soutěže

Na Valentýna s vášní


Višňový polibek z nejstarší palírny U Zeleného stromu nadchne nejen zamilované, ale všechny milovníky likérů. Hanácká Griotte okouzlí smysly svým jedinečným aroma a chutí po vyzrálých višních. Je jediným likérem s více než 34 procentním podílem  přírodní višňové šťávy u nás. Díky tomu každý doušek vyvolá dojem, jako by vaše ústa byla plná právě natrhaných višní i když je třeba právě únor.

Jde o skutečný originál, jehož jedinečnou chuť i aroma, dokresluje rubínová barva, evokující vášeň a smyslnost. Pro oslavu Valentýna jako stvořený, co myslíte?

Hanácká Griotte
Hanácká Griotte píše svůj příběh už více než 200 let. Po celou tuto dobu prostějovští palírníci každoročně pečlivě vybírají vyzrálé plody višní ze sadů jižní Moravy. Na jejich kvalitě velmi záleží a proto netrpělivě očekávají každou sklizeň a na svůj likér jsou právem hrdí.

Hanáckou Griotte si nejlépe vychutnáte při přípitku, ale lahodně ochutí i párty koktejly nebo ovocné poháry,  ze kterých dokáže  vyčarovat originální překvapení. Je vhodná také na přípravu horkých drinků. Svoji vůni a krásnou rubínovou barvu si Griotte Hanácká totiž zachovává i po zahřátí.



Pravidla soutěže:
Soutěž o trička Hanácké Griotte probíhá od pondělí 26. ledna 2015 do neděle 1. února 2015.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají tričko Hanácké Griotte.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. února 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 26. února 2015 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Hanácké Griotte
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !