Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o účinný nehormonální doplněk stravy GS Merilin Harmony

11.03. - 17.03. 2013 | Aktuální soutěže
V období klimakteria se kromě silného pocení a náhlých návalů horka může dostavit nespavost, podrážděnost a výkyvy nálad. Soubor těchto jevů je způsoben prudce klesající hladinou pohlavních hormonů estrogenů. Účinný nehormonální prostředek GS Merilin Harmony, vyrobený pouze z přírodních produktů, dodá vašemu tělu potřebné látky, díky nimž se budete cítit v pohodě jak po psychické, tak fyzické stránce.

GS Merilin Harmony obsahuje klinicky ověřenou kombinaci sušeného oddenku ploštičníku hroznatého (Cimicifuga racemosa), třezalky tečkované, vápníku a vitaminu D3. Extrakt z ploštičníku obsahuje glykosidy a terpeny, které příznivě působí na průběh klimakterických obtíží. Jejich pozitivní vliv na klimakterické projevy prokazuje i řada odborných studií. Klinické studie také dokazují, že účinek Cimicifuga racemosa sílí v kombinaci s výtažkem z třezalky tečkované. Mnohými odborníky je tak považován za vůbec nejlepší alternativu k hormonální léčbě v období klimakteria. 

GS Merilin HarmonyGS Merilin Harmony dále obsahuje 250 mg vápníku a vitamin D3, jejichž dostatečný příjem je v období klimakteria obzvláště důležitý pro pevnost kostí. Vitamin D3 ovlivňuje metabolismus vápníku a je nezbytný pro jeho vstřebávání a využití v organismu.

Přípravek GS Merilin Harmony je vhodný k dlouhodobému užívání. Díky přírodním složkám nezpůsobuje váhový přírůstek, nezhoršuje křečové žíly, a protože je bez cukru, lze jej doporučit i diabetičkám.

Pravidla soutěže:
Soutěž o přírodní doplněk stravy GS Merilin Harmony probíhá od pondělí 11. března do neděle 17. března 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

GS Merilin Harmony

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá přírodní doplněk stravy GS Merilin Harmony 60+15 tablet.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 17. dubna 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !