Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o USB flash disk a 100% džusy RELAX pro dodržování pěti porcí ovoce a zeleniny denně

22.04. - 28.04. 2013 | Aktuální soutěže

Zdravá pětka je základ!

   
Podpora správné výživy a udržování zdravého životního stylu by měla být založena na pravidelném dodržování konzumace pěti porcí ovoce a zeleniny denně. Výživoví odborníci ze Světové zdravotnické organizace doporučují sníst denně alespoň 200 g ovoce a 400 g zeleniny.

Nezapomínejte však na to, že jíst ovoce a zeleninu byste měli v pravidelných intervalech a můžete ji kombinovat i s ovocnými a zeleninovými šťávami. Kvalitní zeleninové a ovocné šťávy (džusy) si dopřávejte s označením 100 %.

Zdravá pětka - 100% džusy RelaxPokud tedy zrovna nemáte po ruce ovoce a zeleninu, je ovocná šťáva vhodnou formou k doplnění potřebných látek. Jedna 200 ml sklenice zeleninové šťávy Relax Vega nebo džusu Relax 100 % totiž plnohodnotně pokryje jednu z pěti denních doporučených porcí ovoce a zeleniny.

Více informací hledejte na www.vimcovybrat.cz

Čtěte také náš článek o správných porcích ovoce a zeleniny v našem jídelníčku: Pět „pé“ aneb opravdu sníte pět porcí ovoce a zeleniny denně?

Pravidla soutěže:
Soutěž o USB flas disk a 100% džusy Relax pro dodržování pěti "pé" probíhá od pondělí 22. dubna do neděle 28. dubna 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

4 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výhru:

1. místo: USB flash disk Zdravé pětky

2.-4.místo: 100% džusy Relax pro dodržování pěti "pé"

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. dubna 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 29. května 2013 doporučeně poštou.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.vímcovybrat.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !