Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o velkolepou encyklopedii DĚJINY

27.10. - 2.11. 2014 | Aktuální soutěže

DĚJINY


Představujeme velkoryse pojatý svazek věnovaný dějinám lidstva, od prapočátku po současnost. Texty fundovaných odborníků s bohatým obrazovým doprovodem provádějí čtenáře dějinami lidstva a seznamují ho s významnými událostmi, politickými změnami, válečnými střety atd.

Tato kniha však není jen o událostech, které předurčily podobu moderního světa a utvořily identitu nás samotných. Nemenší pozornost je věnována také světu idejí. Jsou zde zkoumány takové fenomény, jako je demokracie, idea evoluce či globalizace. A naleznete zde také biografické medailónky nejvlivnějších osob světových dějin od Alexandra Makedonského až po Adolfa Hitlera. A na své si přijde i milovník vědy a techniky. Setká se zde s klíčovými inovacemi, vynálezy, vědeckými objevy a teoriemi, které ovlivnily lidské působení na Zemi; od obrábění kovů až po internet a od DNA až po globální oteplování.

Díky působivým fotografiím, mapkám, časovým osám a dalším pomůckám se v knize čtenář snadno zorientuje a Dějiny pro něj budou nejen cennou příručkou, ale i výtvarně působivou obrazovou publikací.

kniha DějinyPravidla soutěže:
Soutěž o velkolepou encyklopedii DĚJINY probíhá od pondělí 27. října do neděle 2. listopadu 2014.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají novou velkolepou encyklopedii DĚJINY od nakladatelství Universum.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. listopadu poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách internetového knihkupectví Bux.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !